Další koncerty v Abatonu

Další koncerty v Abatonu

16. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další lahůdku pro hip-hopové publikum, prvotřídní americké rapperské duo The Pharcyde. Přijdte s nimi pod křídly červeného býka 8.března od osmi večer do Abatonu oslavit Mezinárodní den žen!
The Pharcyde
Američtí rappeři The Pharcyde začínali začátkem 90tých let v sestavě Slimkid, Fatlip, Imani a Bootie Brown debutem Bizarre Ride II the Pharcyde (1992). V současnosti z nich zbylo duo ve složení Booty a Imani, které staví na zvuku, který kdysi sami vytvořili. I když se bývalý kvartet zredukoval na duet, jejich hudba je nyní snad ještě novátorštější a výraznější.

The Pharcyde


The Pharcyde jsou ve světě profláklí hlavně díky jejich veleúspěšnému singlu “Passing Me By“ z alba “Bizarre Ride“. Na rozdíl od, v té době nejznámějšímu gansta rapu, byli obrovskou změnou především díky svým propracovaným textům. Ačkoliv tito rappeři zažilii spoustu pádů, problémů a konfliktů, ze zlobivých chlapců Bootyho a Imaniho vyzráli profíci, kteří si nyní váží svých fanoušků jako málokteří jejich kolegové. V únoru vyráží na evropské tourné, které začíná na Islandu a končí v Irsku. Ze šňůry jednadvaceti koncertů si jeden přichystali i pro nás v České republice.


Some Girls
D Smack U Promotion a Abaton Production dále přiváží dárek pro všechny obdivovatele ostrých kytar a ještě ostřejších týpků. Americká hardcorově punková sestava Some Girls vás rozhodně nemůže nechat chladnými. Abaton, 28.března 2006 od osmi večer. Koncert jen pro odvážné!

„Chceme jednoduše brutalizovat posluchače, vpálit jim naše písně přímo do ksichtu a nepřestávat s tím, dokud se nezačnou dusit vlastní krví. Žádný maškarády, převleky a podobný sračky - jen se narvat lidem naplno do otevřených uší a skákat po jejich hlavách!“
říká Sal Gallegos ze Some Girls.


Some Girls je pětičlenný hardcorově punkový masakr pocházející od bývalých členů kapel Locust, Plot To Blow Up The Eiffel Tower nebo Give Up The Ghost, z ospalého města San Diego v Kalifornii. Momentálně vydali svou debutovou desku u Epitaph Records: Heaven`s Pregnant Teens, kterou produkoval Alex Newport ze Sepultury.

Some Girls


Historie Some Girls začala na začátku 2002 kdy zpěvák Wes Eisbold (American Nightmare) a kytarista Rob Moran (ex-Unbroken) začali spřádat plány na založení hlučný a tvrdý skupiny která by lidi „pořádně srala“. V následujících dnech byl bubeník a majitel studia Two Miles Till Iocon, Sal Gallegos přivolán, aby pomohl Eisboldovi a Moranovi s jejich misí a během několika propocených hodin se zrodily první pecky Some Girls. Původní idea byla mít na odehrát každý koncert s jiným basistou, ale po dvou odehraných koncertech s Justinem Pearsonem, kdy viděli jeho skvělo nápady, ho přivzali do své kapely jako stálého člena. Během roku se k nim přidal i druhý kytarista (bývalý člen Crimson Curse and do té doby člen Tristeza) Christopher Sprague který byl v roce 2004 nahrazen kytaristou Chuckem Rowellem z Plot To Blow Up The Eiffel Tower. Koncem roku 2005 skupinu opustil Rob Moran a nahradil ho Nathanem Joyner.

S tour, které si na podporu své desky přichystali jsou připraveni rozpoutat brutální útok elektrifikovaných kytar. Jejich show je hudební psychóza, která přidává nový rozměr brutality do této hudební kategorie. Jejich masakr zneužívá vaše uši a končetiny a jde vám přímo po hrdle aby dosáhl vaší totální dezorientace. Jak chladnokrevně říká Rowell, „ Harcore není jen hudební styl. Naším úkolem je také trestat lidi. A já mám na mysli vážně trestat lidi“.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika