Hostem Ring 4 MC beatboxer En.dru

Hostem Ring 4 MC beatboxer En.dru

05. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve třetím kole drum and bassové soutěže Ring 4 MC se v klubu Matrix utká sedm soutěžících, samostatnou exhibici předvede dvojnásobný beatbox mistr En.dru, známý také z kapely Mako!Mako. Zahrají djové Katcha, Basstien, Eska, Sayuz, Ahz, vystoupí mc Katrin a mc Spiffo, vstup je navíc do 22 hodiny pro všechny zdarma.
Třetí kolo soutěže RING 4 MC se uskuteční tento pátek v klubu Matrix. Je to poslední kolo před prosincovým finále, takže i poslední šance se do finále probojovat. V pátek se proto v Matrixu utká 7 drum and bass MCs ve vylepšeném a divácky atraktivnější formátu soutěže, kde o vítězi svými hlasivkami v závěrečném battlu rozhodnou diváci. Do pátečního MC battlu tedy nastoupí:

Mista Deck - třiadvacetiletý Ondra z města Cvikov se mikrofonu věnuje zhruba dva roky, soustředí se hlavně na reggae, ale baví ho i drumandbass a to především jeho veselejší odnože. Používá vlastní texty v češtině. Chce získat svou první soutěžní zkušenost a proto se i přihlásil.

PapaRasty - pražský mc z uskupení Bass Bros, který je typický svým raga feelingem.V poslední době experimentuje i s českým jazykem. Mohli jsme ho již spatřit v lonškém ročníku R4MC.

Shaiba - druhý mc z dvojice reprezentantů ze sound systému Mashinery, Humpolec.

Dryo - soutěže se již jednou účastnil, známá tvář, roller pocházející z Havířova.

Jungle Bunny - Mc z Brna, který se začal mikrofonu věnovat na pracovní dovolené v Irsku díky svým přátelům dj's. V poslední době trénuje intezivněji a po přeletu zpět domů píše české texty, které na R4MC chce předvést zároveň se svým novým dnb trackem. Mezi jeho oblíbené styly patří tvrdší drumandbass.

Jay Jay - 16-ti letý mladík z Prahy, věnuje se hlavně rapu, ale chce získávat zkušenosti i v dalších stylech, a tak se přihlásil do R4MC.

Stereo Stan - Mc pocházející z Kamenice na Lipou, už 3 roky je součástí uskupení Konopa Brothers, spolupořádá akce a jezdí hrát. Do soutěže ho hecnul Mc Flappa.

Jako speciální host soutěže vystoupí EN.DRU, dvojnásobný mistr České Republiky v beatboxu a vítěz Evropské soutěže 1st Marathon beatbox battle, známý též z vystupování v kapele Mako!Mako. En.dru předvede samostatnou beatboxově-vokální improvizaci s použitím tzv. loopstation, do které postupně nahrává zvuky z mikrofonu přímo před publikem, tedy bez použití jakýchkoliv jiných elektronických efektů, či nástrojů! Tímto způsobem vznikají před diváky živé "accapella" improvizace nejrůznějších hudebních stylů. Ve své exhibici se En.dru v Matrixu zaměří více na taneční hudbu tvrdšího ražení.



Akci začne ve 20 hodin deep drum and bassem dj Eska, který provede soutěžící prvním kolem. Ve druhém kole si Mc's připraví vystoupení na hudbu dle vlastního výběru, aby předvedli to nejlepší, co v nich je. V těchto prvních dvou fázích soutěže bude klasicky přidělovat body porota, která určí pořadí a postupující do další části večera.

Ve třetím kole se utkají formou přímého souboje - ''battlu'' dvě dvojice Mc's. Každá dvojice dostane jednu, předem vybranou desku a bude jí muset doplnit zpěvem. O tom, kdo to zvládl lépe, už nebude rozhodovat porota, nýbrž publikum „hrdelní metodou“, což znamená, že návštěvnící sami rozhodnou o vítězi svým řevem.Ve čtvrtém – posledním kole se utkají finalisté v ostrém drum nad bassovém setu, kde se budou střídat po 5 minutách. O celkovém vítězi opět rozhodne publikum! Ve druhém, třetím a finálovém kole bude soutěžícím hrát dj Ahz.

Do finále soutěže, které se bude konat v prosinci, postoupí vítěz tohoto soutěžního kola, jednoho postupujícího vybere porota. Soutěž moderuje a řídí mc Spiffo, vítěz RING 4 MC 2009.

Po soutěžní části přijde na řadu vyhlášení výsledků a krátká exhibice vítěze 3. kola, následovat bude djka Katcha, kterou doplní sehraná dvojice Mc's - Katrin a Spiffo. Párty bude pak pokračovat až do rána a o hudbu se postarají djs Sayuz (Drum Afection) a Basstien (Bassbeast).

katcha

Partnerem třetího ročníku soutěže RING 4 MC je značka Shure, výrobce legendárních mikrofonů a zvukové techniky. V prvních třech kolech vítěz soutěže vyhraje legendární pódiový mikrofon Shure SM58, vítěz finále profesionální bezdrátový mikrofonní set. Dalším partnerem je značka DNB LEAGUE - www.dnbleague.com, která je zaměřená na podporu drum and bassové hudby a oblečení. Soutěž podporuje nahrávací a produkční studio Urban Traffic records. Hlavními mediálními partnery akce jsou server drumandbass.cz a Radio 1.

Line-up:

20:00-22:00 Eska
22:00-23:00 Ahz
23:00-23:30 En.dru exhibice
23:30-00:20 semifinále a finále, Ahz
00:20-01:00 vyhlášení výsledků, krátká exhibice vítěze, Eska
01:00-02:30 Katcha + mc Katrin + mc Spiffo
02:30-05:00 Sayuz b2b Basstien

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RING 4 MC

Pátek 9. 9. 2011
Vstup: do 22h zdarma, poté 60,-
Vystupují:
Eska, Ahz, En.dru exhibice, Eska, Katcha + mc Katrin + mc Spiffo, Sayuz b2b Basstien
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika