Deepchild na Creative

Deepchild na Creative

05. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zářijové vydání Creative party bude opět ve velkém stylu! V sobotu 17. 9. se můžete těšit na dalšího exkluzivního hosta, který okoření svým osobitým setem tento event.
Deepchild za své působení na světové elektronické scéně procestoval téměř celý svět od Tokya přes Prahu, Berlin, Londýn, Vancouver až po Kuala Lumpur.Svými jedinečnými sety supportoval takové umělce jako je Richie Hawtin, Green Velvet, Sebo K, M.A.N.D.Y. nebo Jesse Rose na eventech, mezi které patří například srbský festival Exit, Tribal Sessions v Leedsu nebo festival Sonar v Barceloně. Na svém kontě má Deepchild nespočet originálních releasů pro labely jako jsou Trapez, Resopal, Schallware, remix pro legendární New Order nebo Booka Shade, deeper cuts pro Affin a Kaato, techhousové zbraně pro Beefrecords, Om a Anabatic Records.Jeho producentský a djský um je uznáván světovými ikonami jako je Troy Pierce, Matthias Tanzman nebo Jimpster a 17.9. v Chapeau rouge budete moci posoudit Deepchildovy kvality i VY!

Mimo tohoto australského umělce se můžete těšit na východočeského barda a zástupce agentury MOSP - Miquela, jehož tracky spatřily světlo světa na labelech jako jsou Dirty Stuff, Elemental nebo Ying Yang, oblíbenou djskou dvojici Adama Clouda a Peta Walka, kteří jsou součástí projektu Proud M, Finidiho, Marty Fishe a samozřejmě rezidenty celého eventu Subgatea a Nkypa.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE PARTY

Sobota 17. 9. 2011
Vystupují:
DEEPCHILD Miquel Adam Cloud & Pete Walk Subgate vs Marty Fish Finidi Nkyp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika