Bloody Beetroots: Masakr v Lucerna Music Baru

Bloody Beetroots: Masakr v Lucerna Music Baru

12. 09. 2011  |  Autor: Veru  |  Komentáře (3)
Čtvrteční noc patřila jen a pouze žádanému italskému duu The Bloody Beetroots, které na živo doprovázel bubeník a občas vypomáhal zpěvák. Jejich brutální indie-elektronika se postarala o to, že tenhle koncert byl jedním z těch, na které se nezapomíná.
Jenom pro ujasnění: The Bloody Beetroots mají za sebou jedno album Romborama, 4 EP a 1 kompilaci s názvem Best of... Remixes. Remixy jsou totiž jejich další velmi silnou doménou, pod palcem mají například Britney Spears, Metallicu nebo Goose. Duo tvoří Sir Bob Cornelius Rifo a DJ Tommy Tea, na živo s nimi ještě vystupuje bubeník, který si říká Battle.

Když jsem v půl jedenácté dorazila do LMB, už to tam solidně rozjížděl Dave (Substance-D). Perfektně nastavil atmosféru. Žádný postávání, lidi se už bavili na plný pecky. Asi tak moc, že kdybych nevěděla, že mají přijít ještě The Bloody Beetroots, skoro bych si myslela, že Dave je hlavní hvězdou večera. Před ním ještě vystoupili Acustic Terrorist and Wwera, které jsem bohužel nestihla.

Asi čtvrt hodiny po jedenácté ale na podium nastoupili tři týpci ve Venom maskách a s pomocí několika dalších poskoků se do nás pustili. Bylo to naplno hned od prvního tracku, kterým byl Domino. Připravili si pro nás ten správný set, nabitý od začátku do konce, žádný odpočívání! Nechyběly Warp 1.9, Warp 7.7, House N° 84, Theonolius ani Butter.



Pro jejich turné sami sebe nazvali Death Crew 77 a něco na tom bude. Tyhle Krvavý Řepy se s námi nemazlily, pokoušely se z nás svýma beatama vymlátit duši a nenechali nás ani na vteřinu vydechnout. Stejně jako je jejich hudba zdivočelá, podobně zdivočelé bylo i publikum. Pořád někdo lezl na podium a zase z něj skákal a někteří zase močili na schodech. Prostě riot.

Koncert trval něco málo přes hodinku, což bylo (nejen) na můj vkus trochu málo. Prý se to ale dle slov pořadatelů Fource Enterainment dalo očekávat. The Bloody Beetroots jsou velmi žádané uskupení a mohou si to dovolit. Ve čtvrt na jednu Music Bar ztichl a kdo chtěl pokračovat, musel se přesunout na afterparty do Yes Clubu. Škoda. The Bloody Beetroots by si zasloužili vystoupit až nad ránem v rámci nějaké párty. Podle slov neznámého účastníka „sedm hvězdiček z deseti“. Já bych za ten masakr dala možná i osm.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: THE BLOODY BEETROOTS DEATH CREW 77

Čtvrtek 8. 9. 2011
Vstup: 590,- Kč (stání) a 890,- Kč (balkon) + poplatky
Vystupují:
live: The Bloody Beetroots
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Tepule
13. 09. 2011 | 12:55:58
+0 | -0
Zpěvák byl z legendárních Refused??????? Opravdu?? :PPPPPPPPPPP Umřu jeslti to je pravda!!!! New Noise milujuuu nejvííc ♥
ajznbonak
13. 09. 2011 | 10:15:24
+0 | -0

prej obcas vypomahal zpevak..

to byl Dennis Lyndzen z legendarnich Refused!!! jeho New Noise na zivo bylo jednoznacne nejvetsi prekvapeni koncertu .. stalo by to zminit ...
daveman kl
13. 09. 2011 | 10:09:01
+0 | -0

7/10?

wtf ... 10/10 !! totální masakr, po 45 minutách jsem uz skoro nemohl chodit , riot jako hovado
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika