Rockwell a Hybris na Culture Shock

Rockwell a Hybris na Culture Shock

15. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chapeau Rouge má pro vás spolu s Dnb Fever parádní program. Culture Shock se vrací ke svému původnímu konceptu multižánrové akce a na 2 pódiích vás čeká spousta breakbeatu, housu a především dnb, což je určitě dobrý důvod k oslavě!
Na drumandbassové Dance Stage zapijeme sety hned dvou hostů světového formátu, Hybrise a Rockwella, kteří patří mezi současnou špičku progresivního dnb! Kromě toho budeme slavit i několikeré narozeniny DNB Fever osazenstva a abyste měli motivaci slavit s námi, připravili jsme pro vás také speciální vstupné – 50 Kč v předprodeji.

Rockwell
Devátý díl Culture Shocku se vrací do svých původních kolejí multižánrové párty a vy se tak můžete těšit na kvalitní porci brekbeatu, housu a především drumandbassu. Jelikož máme drumandbass (a především ten současný) opravdu rádi, připravili jsme pro vás velmi speciální hosty. Zahraje vám především drumandbassový virtuóz Rockwell! Pochází z Velké Británie, má hudební vzdělání a rád dělá věci po svém. To všechno dává dohromady neuvěřitelnou kombinaci kreativity, svérázu a přitažlivosti. Jeho hudba je vskutku jedinečná a my nejsme jediní, kdo si to myslí. Přečtěte si například starší rozhovor pro K-Mag nebo EDJ, nebo si počkejte na náš rozhovor, který přijde již brzy! Rockwellovu tvorbu checkujte na jeho soundcloud.

rockwell

Hybris
Dalším hostem bude stejně atraktivní Hybris. Pochází z U.S.A., ale opravdový produkční boom zažil až v Praze, kam se před několika lety přestěhoval. Nedávno mu na Metalheadz vyšlo The Prague Connection EP, na kterém spolupracoval s Ridem, a také releasy na Revolution a Blackout Records. Jak na sebe sám prozradil v našem rozhovoru, nepatří mezi producenty, kteří chrlí jeden release za druhým, ale raději se soustředí, aby s každým releasem přinesl něco nového. A to se mu zatím opravdu daří. Poslechněte si jeho produkci.

hybris

Dále na Dance Stage vystoupí pořadatelská dvojka Stantha a Vorel, kterého doplní MC Tukan.

Další část se ponese v duchu breakbeatu a dubstepu. Těšte na Pixieho ve speciálním setu a dvojku Pauls.B a Petri-Ik, zástupce vinyl.cz. K dispozici pro vás bude i Bar Stage, která se nachází v nejvyšším patře klubu a bude vám servírovat fajnový house a jemu blízké žánry. Zahrají Djane Sonja, Elent 2.0 a Coki.

Facebook událost

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CULTURE SHOCK 9

Úterý 27. 9. 2011
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
ROCKWELL (uk) & HYBRIS (us) & Stantha & MC Vorel & Tukan vs. DJs Pixie & Pauls B. & Petr-ik, Sonja, Elent 2.0 Cokl
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika