Elektra s Dianou D´Rouze

Elektra s Dianou D´Rouze

22. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Elektra se za svá podzimní pokračování dostala pevně do pozice nejúspěšnější klubové noci v Brně. Obrovský podíl na tom má bezpochyby její resident DJ Orbith.
Elektra se za svá podzimní pokračování dostala pevně do pozice nejúspěšnější klubové noci v Brně. Obrovský podíl na tom má bezpochyby její resident DJ Orbith, který tuto noc sám komentuje:” Mám z toho obrovskou radost, je to můj návrat do Brna, které mi jistou dobu nepřálo, ale teď se vše otočilo a hraní na této residentní noci patří prostě k mým největším zážitkům! Kombinace super lidí, kteří chodí na Flédu, dekorace od Club design 67 a mých hostů, tak tomu říkám party! Však se přijďte podívat...!”

Tento díl přivítá mimo skvěle nabitého lineupu i netradiční speciality, které by dle nás měly ke správnému clubbingu na Flédě patřit! Clubbing je přece spojení hudby a lifestyle, ne? Zdarma Vám tak budou k dispozici masáže, které zregenerují vaše těla k dalšímu tanci. Dále vás čekají profesionální kadeřnice z prestižního salonu Avenue Hair, které si pohrají s vašimi účesy – samozřejmě také zdarma. A jelikož správné oblečení nemůže chybět, tak se představí nová móda značky “Trautenberk”. Dekorace opět připraví známý Club design 67 a o speciální VJ show chystá VJ Kombajn! ”Welcome to the best club night in town!”

Specials:
Tvorba účesů, styling a barvení vlasů od profesionálních kadeřnic salonu “Avenue Hair” zdarma. Masáže zdarma od “Masáže z pasáže”. “Fairy tale clothing” nabídka oblečení Trautenberk se speciální slevou. Speciální dekorace od Club design 67 teamu. Videoprojekce by VJ Kombajn

Diana D´Rouze (Mayday, Poland)
Nejlepší djka z Polska, residentka polské Mayday. V ČR si získala svou popularitu především svým úspěšným vystoupením na Summer of love, Hradhouse a Eternity! První krůčky na taneční scéně udělala v roce 1997 v Amsterdamu. Poprvé si zahrála v amsterdamských klubech Roxa a Sinners in Heaven. Jednoho dne se ale sbalila a odletěla na Ibizu, kde její dobrodružství pokračovalo. Ibiza si zamilovala její energické sety a díky tomu se stala rezidentkou několika parties v nejlepších klubech na ostrově: nejprve v klubu Pacha Zenith a pak v Amnesii.Po této etapě se vrací do Polska. Diana se vyšvihla na vrchol žebříčku mezi nejlepší polské DJe a stala se neoddělitelnou součástí polské klubové kultury. Hrála po boku DJs jako jsou Westbam, Carl Cox, Timo Maas, Paul van Dyk, Sven Väth, Chris Liebing, Marco Bailey, Rush, Marco Lenzi nebo Marco Nasty. Navíc žádný techno festival v Polsku, vč. Slavných Creamfields, se bez ní neobejde. Je rezidentkou Mayday festivalu. Na jaře 2005 si zahraje jako jediný zástupce Polska na Mayday v Budepešti, a to již po třetí, a kromě toho bude reprezentovala Polsko na Mayday 2005 v německém Dortmundu. V jejím stylu se míchá pumping techno a tribal, ale v současnosti jsou její energické sety čistší a je zřetelná fascinace progressive a elektro soundem vybízejícím k taneční extázi.

Start: 21.00
Vstupné: 110 / 150


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika