Legenda Ian Pooley již tento měsíc v Chapeau

Legenda Ian Pooley již tento měsíc v Chapeau

20. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bpm.dj & Nightphunk Recordings ve spolupráci s klubem Chapeau Rouge si vás dovoluje pozvat 30. září na speciální event, kde se jako headliner představí legenda taneční scény Ian Pooley.
Ian Pooley začal skládat vlastní hudbu již jako teenager. To bylo na začátku 90. let kdy byl inspirovan undergroudovými producenty z Chicaga a Detroitu. Ian ale zároveň poslouchal funk a staré disko nahrávky, které ho ovlivňovali jak ve studiu tak za gramofony. Tato zvláštní fůze stylu a vlivu dala v zárodku vzniknout jeho osobitému zvuku. První jeho solové album vyšlo v roce 1996 na labelu Force inc. V roce 1998 vyšlo další album “Meridian”, to už bylo na známém labelu V2 až konečně v roce 2000 vydavá Ian Pooley album “Since Than”, rovnež na V2. Toto album ho katapultovalo na přední příčky jak djských tak rádio a prodejních hitparád. Pro Iana to byl obrovský uspěch a nabídky na hraní a spolupráci se jen hrnuly. Pro něj ale bylo vždy duležitejší trávit čas ve studiu než neustále cestovat jako superstar Dj. Díky tomu Ian začíná spoluprocovat s producenty jako Yello, Dee-Lite, The Cardigans, Daft Punk a Modjo pro které zprodukoval několik nahrávek a alb.

Opravdová oddanost elektronické muzice je dobře patrná z jeho dalšího alba “Piha”. Aby měl Ian klid na produkci stěhuje se i se svým studiem na celý rok na Nový Zealand kde ve vesničce Piha produkuje další “masterpeace”. Finalní produkt odjíždí mixovat a mastrovat do Sydney, kde ještě nechává dohrávat živé varhany, saxofony, trubky, perkuse a další nástroje. Kdo v teto digitalní a zrychlené době věnuje tolik usilí hudební produkci jako Ian Pooley?



V dnešní době rychlokvašek nenajdete mnoho producentů, kteří si zachovali styl a zvuk po více než dvě desetiletí. Ian Pooley si po všechny tyto roky zachovavá velice osobitý zvuk a styl hraní – bez toho aniž by se musel podbízet nebo drasticky měnit svůj zvuk. Ian remixoval mnoho znamých jmen jako Green Velvet, X Press 2, Dj Sneak, Shlomi Aber, Vincenzo, Dj Hell a mnoho dalších. V roce 2008 zakládá Ian Pooley svůj vlastní label Pooled Music, na kterém vydává neméně zajímavou hudbu než sám produkuje! Vidět Iana za gramofony je opravdový zážitek!

Dále se na této akci představí DJové Lucas Hulan, Vasquez, Lumiere, Schwa, Pavel Faktor a Kiko.

Předprodej vstupenek naleznete na horním baru v Chapeau Rouge za pohých 100czk. Cena vstupenky na místě bude 150czk. Pozor pozor pro všechny partypeople: Tentokrát bude limitovaná kapacita!

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHAPEAU SPECIAL

Pátek 30. 9. 2011
Vstup: 100/150
Vystupují:
IAN POOLEY (ger) & Lucas Hulan & Vasquez & Schwa & Lumiere & Pavel Faktor vs. LIVE CONCERT: MARPO & MC Wohnout + live band & DJs Jackpot + ACME (inside crew)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika