Mexický zápas a belzebubovi basáci na Clash!i

Mexický zápas a belzebubovi basáci na Clash!i

20. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mexický zápas, pavoučí superhrdinská kyselina i obyčejné zbojnické šátky. To je dreskód podzimu 2011, alespoň pokud jde o trash elektro a dubstepové mejdany Clash! v pražském klubu Chapeau Rouge. Chystají se sem DJs, které stojí za to nejen poslouchat, ale taky vidět.
Hned 23. září na Clash!i v Chapeau Rouge vystoupí divoká milánská elektro dvojka PELUSSJE, jíž doplní belgický filthy dubstepový talent WONKAP, v říjnu přijedou své nové EP předvést LA MUSIQUE D’ORDINATEUR ze Španělska, kteří dávají do latě metal, elektro i dubstep. V prosinci ve spolupráci s BOUNCE!BOUNCE! chystáme speciální dárek. Během svého světového turné přijedou do Prahy udělat bordel skuteční belzebubovi basáci, nekompromisní duo BELZEBASS. Pro všechny zmíněné půjde o českou premiéru.

PELUSSJE
, to jsou zápasníci ze světa konzolí - discoglittery versus dubstep štěrk. Chiara a James jsou rozhodně jednou z nejveselejších dvojek široko daleko. Čirá madness, u který nezbývá, než se usmívat, tancovat a smát se. A ten ryzí vintage rockovej přístup, kytara nad hlavou a stagediving, masky na lucha libre. Tohle jsme prostě nemohli nepřivézt!
Dali se do kupy už před sedmi lety, tehdy se věnovali hlavně živému hraní, řev a stage diving. Až nedávno začali skládat elektro, vedle toho se vrhli do ringu remixů, kde si vyřizují účty s váhami jako The Stooges, Duran Duran, nebo A-Ha. Protivníky dorazí brutální dubstepovou explozí nebo chytrým elektro chvatem. Žádná nudná podívaná. Obtiskli sem lásku k mexickému volnému zápasu, po jejich způsobu navlékli expresivní masky a ulítávají si na falickém tvaru kytary z Guitar.

Pelussje jsou kromě toho známí jako zakladatelé spolku Sidechain Massacre Crew, který měl po vzoru hiphopových partiček sdružovat podobně smýšlející umělce. Povedlo se, postupně sem přibyli například Belzebass, Eternal September nebo The „S“.

pellusje

WONKAP, hořký belgický čokoládník. Nejdřív nakažlivá melodie, ale potom uhodí basa, chytí vás pod páteří a vy nemůžete utéct, jak Vetřelec v hledáčku Ripleyové. Pěkně špinavý dubstep. „jméno Wonkap vzniklo náhodou. Prostě jsem mlátil do klávesnice tak dlouho, než se objevilo jméno,které se mi líbilo... a byl to Wonkap.“

STIFLER SELECTA
, milovník dubstepu a zejména jeho tvrdších forem, zakladatel brandu DUBSTEBLOG, který přes rok a půl pomocí svých webů přináší dennodenně ty nejlepší a nejaktuálnější tracky. Kromě hraní na parties ho můžete znát i jako moderátora pořadu DUBSTEBLOG SPECIAL na radiu SPIN, nebo z působení na britském blogu/radiu FILTH.FM.

DIRTY LITTLE TOASTER, pražský producent, který se dá označit bez nadsázky za nejtvrdšího dubstepového producenta v ČR. Na kontě má několik domácích hitů (All I wanted was you, Drugs are bad,...), remixů i zahraničních kolaborací. Společně se Stiflerem a Trustym moderuje každou neděli pořad DUBSTEBLOG SPECIAL na radiu SPIN a stejně jako jeho kolega, se orientuje na ty nejtvrdší stránky dubstepu.

ABAB
, čerstvý elektro z Prahy: „Jsme jako dve strany měsíce - a a b, ale dvakrát:ABAB.“

Rezidentní THE FAKES vás nenechají odejít dřív, než se rozjede první metro. Stáhni si jejich mixtape s názvem Nikki Louda And The Ghost Of Hoky Koky.

NORMAN BATES
, mladá krev a začínající producer, člen DUBSTEBLOG Rookies, se postará o rozjezd spodní stage v rytmu 128-140 bpm.



CLASH! v Chapeau Rouge v pátek 23. září začíná ve 21 hodin.

Facebook událost


To je CLASH! Pojistky budou lítat!

A další CLASH!e?
21. října si v Praze poprvé zahrají španělští LA MUSIQUE D‘ ORDINATEUR a 17. prosince ve spolupráci s BOUNCE!BOUNCE! v Praze uvedeme fenomenální italské duo BELZEBASS.

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH!

Pátek 23. 9. 2011
Vystupují:
PELUSSJE (it) & Wonkap (be) & The Fakes Dirty Little Toaster + Stifler Selecta
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika