Tata bojs na Flédě v rámci Ležatá osmička tour

Tata bojs na Flédě v rámci Ležatá osmička tour

28. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tata Bojs vydali po čtyřech letech nové album s názvem Ležatá osmička. Deska se ihned vyhoupla na 1. místo domácí hitparády a od té doby stále patří mezi nejprodávanější desky. Nyní se chystají na samostatné a nekončící turné neboli ∞ Tour.
„Běžíme dopředu, anebo nazpátek? Je tohle konec, anebo jen začátek?“ ptají se Tata Bojs v jedné z nových písní. Na tyto otázky bude kapela hledat odpovědi společně se svými fanoušky od října až prosince na jednom z nejrozsáhlejších turné své kariéry — ∞ TOUR. Jistý je pouze začátek, a to 6. října v brněnském klubu Fléda.

V tuto chvíli je potvrzeno třináct zastávek česko-moravskoslezské části turné a navíc minimálně pět slovenských koncertů. „Program bude sestavený samozřejmě s důrazem na písně z nového alba a to i ty, které na letních festivalech nezazněly. Ale chtěli bychom sáhnout opět i hluboko do historie a program udělat vrstevnatý stejně, jako vnímáme svojí minulost“. – dodává Milan Cais.

tata bojs

Koncerty budou ve znamení hned několika zajímavých hostů, které si vybrali sami Tata Bojs, v Brně se např. představí Republic Of Two. „Při výběru hostů jsme samozřejmě dávali přednost souborům, které mají v názvu číslovky. Nicméně protlačilo se nám tam i pár čistě písmenkových. Každopádně jsou to všechno kapely, které se nám líbí, a těšíme se, že s nimi budeme moci sdílet pódia!“ komentuje výběr hostů Mardoša.

Vstupenky na ∞ TOUR jsou v prodeji výhradně v síti Ticketstream. Při této příležitosti Fléda ve spolupráci s Tata Bojs připravila i něco navíc: pokud si najednou zakoupíte 8 vstupenek a vyžádaný doklad o koupi potom předložíte na místě u merchandise stánku, obdržíte bonusový balíček, který bude obsahovat následující:

1) Tričko Tata Bojs a Ahn Trio - smetana nebo Tata Bojs a Ahn trio - Remember November
2) Katalog Milan Cais - Pod kůží (katalog k poslední výstavě)
3) Knížečka Tata Bojs a Ahn Trio - Remember November tour
4) Placka Vir nebo Není malých rokenrolí
5) Foto s autogramy členů Tata Bojs.

www.fleda.cz

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: TATA BOJS

Čtvrtek 6. 10. 2011
Vstup: 305/320
Vystupují:
Tata Bojs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika