City Birds: Nová éra pražského nočního života

City Birds: Nová éra pražského nočního života

29. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 15. října se v Yes klubu představí nový koncept party v režii City birds. Jednotlivé akce budou prezentovat kvalitní minimal a tech house v podání světových djs. CB se tak chtějí přičinit o vstup minimal a dirty chic music, která je velmi populární i v ostatních evropských městech jako je Berlín nebo Kodaň, na pole pražské taneční scény. Na prvním dílu party se představí němečtí Piemont a kvalitní domácí support.
Piemont - za tímto jménem se skrývají dva talentovaní a kreativní djs z Hamburku z labelu My Best Friend. Label je součástí velmi slavného Traum Schallplatten collective (působí zde například Kaiderdisco, Dominik Eulberg, Extrawelt, Minilogue aj.) . Produkce ex Phunklarique & Dejonka se už léta umísťuje na top místech světových žebříčků a hrají ji ti nejlepší světoví djs jako Carl Cox, Dubfire, Richie Hawtin nebo Monika Kruse. Bude to jejich vůbec první vystoupení před českým publikem.



Německé duo podpoří Jag Kiranmay, Tchunhas (Greenhouse party) a Sonja (Poslouchej.net), kteří budou hrát ten nejčerstvější minimal a tech - house. Nebude chybět ani 3D mapping a Bar fire show, o kterou se postará samotný YES! klub.

www.yesklub.cz

Dodal: Jonathan Lefevre
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIEMONT

Sobota 15. 10. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Piemont (DE), Jag Kiranmay, Sonja, Tchunhas
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika