Pět djs odpovídalo na pět otázek k party O´seex

Pět djs odpovídalo na pět otázek k party O´seex

20. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Náš fotograf Rosťa Mikulka vyzpovídal 5 účinkujících ke čtvrteční party O´seex v brněnské Flédě. Řeč byla samozřejmě i o legendárním Tonkovi a také jejich očekávání. Mimo energických setů a posíleného světelného parku se můžete těšit také na fashion show, o kterou se postarají i finalisté prestižní soutěže Muž roku 2011.
Jak se těšíš na své vystoupení na O´seex ? Co od tebe můžeme očekávat?
JAVAS: Těším se na večírek plný energických rytmů a dobré zábavy. Určitě ode mě očekávejte aktuální tracky na pomezí Nu-disca, tech-house nebo progressivu. Prostě jako vždycky.

WOLSCHA: No určitě se těším, pro mě je velké plus, že se akce koná na Flédě jejíž prostor mám opravdu rád. A co ode mě očekávat? Určitě deepovejší stranu progressivniho soundu.

HYDROPHONIC: Tento díl je pro mě opravdu mimořádný, zazní nové, ale i starší nezapomenutelné tracky. Na to abych shrnul 10 let čas nebude, na best of také ne, spíše nával energie čekejte.

JAY BECK: Těším se moc, a neočekávejte nic. Kdo moc čeká, nic nedostane, a proto vás tam pak před sebou budu moc vidět s otevřenými ústy a to mě poslední dobou dost baví.

IAN IN RUN: Na vystoupení O´Seex se těším velmi. V současnosti je to již kultovní akce a je pro mě velkou ctí, že jsem byl pozván. Očekávat ode mě můžete energické vystoupení plné akčních progresivních tracků.

javas

Co pro tebe znamená být na jedné párty s djem Tonkou ?
JAVAS: Pamatuju si doby kdy jsem jezdíval do Vídně nakupovat desky a DJ Tonka mi taky párkrát přicestoval do DJ kufru. Takže toho pána mám už dlouho v paměti, jakožto producenta veselých skladeb. Každopádně mě zajímá, jak se tenhle DJ vypořádá s brněnským publikem. Vím, že je známej a populární po celým světě. Já se ovšem moc v jeho současné produkci ani Djingu nevyznám, takže jsem dost zvědavej jak se předvede. Fandím mu!

WOLSCHA: Být na jedné párty s dj tonkou je pocta, protože budu hrát společně s opravdou legendou a ne jen legendou vykonstruovanou našimi českými PR mistry.

HYDROPHONIC:
Má to pro mě větší váhu než vystupovat po boku vyumělkovaných jmen z TOP 100 současného žebříčku DJ MAGU, tento člověk opravdu řadu lidí ovlivnil a má být právem na co hrdý, Tonka je cool !

JAY BECK : Jak říkají naši sportovci, “tak určitě ....... , vypadá to na dobrej mačaft” Já se na to těším, protože sem rád, když můžu poslechnout lidi, který něco umí a dělají to hlavou.
IAN IN RUN: Je to především velká čest. Tonka je ikonou devadesátých let, hudbě udal jistý směr, kterého se dodnes spousty DJ´s drží. Je na scéně již dlouhá léta a pořád dokáže překvapit. Velice se těším.

hydrophonic

Který jeho track tě nejvíce oslovil?
JAVAS:
Abych pravdu řek nemám vůbec ponětí o názvech skladeb, ale určitě si při vyslovení jména Tonka vybavím veselou rytmickou hudbu pro široké publikum.

WOLSCHA: Tonka za svou kariéru udělal nespočet tracků, ze kterých se postupem času staly „classiky“, mě asi v paměti nejvíc zakotvila „ She knows you“ , tohle zná snad každý.

HYDROPHONIC: Je jich určitě více, ale vždy si rád poslechnu TONKA presents Chiptunes – heartjumpa a prakticky celé album 84.

JAY BECK: Produkci se věnuju hodně na fest a co se mi dostalo do přirozeného hudebního rozhledu byl např. track “ Keep klimbing” Hodně mě to baví.
IAN IN RUN: Tracků je spousta, ale „She knows you“ jasně vede.

jay beck

Mnoho lidí si z této akce přineslo domů opici, jiní zase partnera, co očekáváš ty ?
JAVAS: Doufám, že obojí a k tomu ještě zážitek z vydařené párty.

WOLSCHA: Jelikož partnerku mám tak především zábavu a staré známé.

HYDROPHONIC: Bez opičky domů nejdu, partnerku mám, k tomu kousek hudební euforie a budu spokojen.

JAY BECK: Moravský párty jsou takhle na přírůstky dosti vyhlášené a i já, takový slušný chlapec, jsem po jedné párty v Brně našel ve svém Dj bagu asi nejmenší kalhotky na světě s telefonním číslem. Tak uvidíme, co si přivezu tentokráte.

IAN IN RUN: Já očekávám nezapomenutelný zážitek. Podle všeho to bude jedinečná světelná a zvuková show plná doprovodného programu. Nuda určitě nebude.

Nějaký vzkaz fanouškům před akcí ?
JAVAS: Žádný velký přemýšlení a hodnocení, jdeme se hlavně bavit.

WOLSCHA:
Na tohle nikdy nevím co odpovědět.-D, snad jen příjemnou zábavu a vidíme se 27.10.2011 na Flédě.

HYDROPHONIC: Revoluce pokračuje, přestaňte řešit a pojďte hřešit.

JAY BECK: Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky (teda ještě trochu před snídaní)

IAN IN RUN: Určitě přijďte, o této akci se pravděpodobně ještě hodně dlouho bude mluvit.

Dodal: Rostislav Mikulka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Čtvrtek 27. 10. 2011
Vstup: 220 Kč
Vystupují:
Tonka, Jerry, Javas, DJ Jay Beck, Hydrophonic, Wallyho D Second stage: Ian In Run, Danny Bright, Radan Mach, Gabriel Progressium, George S, Wolscha FASHION SHOW
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika