Rezenze sluchátek Pioneer HDJ-1000

Rezenze sluchátek Pioneer HDJ-1000

28. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Jedna z důležitých a velice osobních věcí Dj jsou kvalitní sluchátka. Sluchátka z Vás neudělají dobrého Dj, ale mohou Vám tuto cestu velmi usnadnit. Bohužel někteří Djs mají pocit, že když se ukážou v těch nejdražších sluchátkách, tak jsou automaticky dobří, což je velký omyl.
Při výběru se určitě vyplatí si trochu našetřit a pak vybrat to co pro Vás sedí. I když i já jsem na začátku také šetřil a hrál na Philipsy za 4 stovky. Časem, však pochopíte, že opravdu kvalitní zvuk je při mixu velice důležitý.

Tisícovky od Pioneeru patří do té třídy nejdražších, ale také bezesporu nejkvalitnějších co můžete za své peníze mít. Robustní a vzhlednou konstrukci těhle „krytek na uši“ umocňuje nekopromisní a čistý zvuk v rozsahu, který vlastně ani lidské ucho neslyší. A je to od „dokanalých“ basů na hranici 5Hz až po šílených 30tis.Hz pro vysoké tóny. Zvuk je opravdu až na prvním místě, a proto můžete čekat křišťálově čitelný plný zvuk, i když vedle Vás bude ukrajinec řádit se zbíječkou. Zatížení mají 3500mW a citlivost 107dB/mW, což znamená neuvěřitelnou hlasitost, tak že uslyšíte právě i vedle toho ukrajince a to při minimálním zkreslení zvuku.

Praktický kroucený kabel mají pevně přichycen k mušlím a při pohybu s nimi nehrozí, že se do nich zamotáte. Dále mají přepínač MONO / STEREO, který se při použití jednoho sluchátka může hodit. Na hlavě sedí pevně i při opravdu bujarém skákání do výšky. Složit se dají do úhledné kuličky a uložit do originálního pytlíku, aniž by zabraly mnoho místa.

Za 6000 se dájí koupit i jiné a velice kvalitní sluchátka, ale proč nekoupit třeba tyhle. Záleží vlasně jen na tom, jak Vám sednou ty které sluchátka při testování v obchodě. Opravdu jejich nekomromisní kvalita, jak zvuková tak provedením, odpovídá ceně. A proč by také jinak ostatní nejmenovaní výrobci dělaly sluchátka, která designem vypadají uplně stejně, ale stojí zlomek toho co Pioneery a nesahájí jim ani po kotníky. Jen proto, aby zmatly člověka a prodaly, ale bohužel na nás si nejpřijdou a my poznáme, že je to jen levná náhražka. Prostě tyhle sluchátka jsou moc moc ham ham (tedy alespoň pro mne).

Recenzoval El Tachud (soundstrike.org)

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
lajka
01. 03. 2006 | 01:23:58
+0 | -0
ja pouzivam jedine pioneer.. snad i nejdele mi vydrzeli!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika