Techno & Minimal kalendář 11/2011

Techno & Minimal kalendář 11/2011

31. 10. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
V listopadu k nám přijede plno zajímavých jmen – v pátek zahraje v Yes klubu francouzská Technasia, na Pig Fest dorazí Berlíňan Len Faki. Proběhne 34. díl Apokalypsy a na Flow dorazí Fritz Kalkbrenner. Svého pokračování se dočkají i úspěšné klubovky City Birds a Minimal People, po delší době proběhne i party našeho serveru Poslouchej.net NIGHT.
4. 11. – Technasia
Francouzský projekt Technasia se představí již tento pátek českému publiku v klubu Yes, kde zahraje pecky jako Cyclone, Force, Final Quadrant či Acid Storm. Dalším zahraničním zástupcem na tomto eventu bude Francouz David Asko.



4. – 5. 11. Pig fest

Neuběhl ani rok a do Plzně se vrací Pig Fest. Akce se letos koná v prostorách legendárního Pekla a bude jako vždy dvoudenní. Mezi headlinery „techno pátku“ patří německý dj Len Faki, dále hardtechnaři Pet Duo a Mexičan Alejandro Roman.

5. 11. – FlyBermuda
Už v sobotu se otevřou brány berlínského letiště Tempelhof, aby zde přivítaly 2. vydání party FlyBermuda. V line upu letošního ročníku jsou zastoupena známá jména jako Sven Väth, Plastikman, James Holden, Ellen Allien, Moonbootica, M.A.N.D.Y. a mnoho dalších.



12. 11. – Minimal people
Listopadový díl Minimal people bude bude hostit hned dva headlinery. První z nich je "Audiot" aka Jan Drahota, druhým tahounem je rezident úspěšných brněnských parties Coonk a Midi – Deivis. Dále zahrají nováčci Flesh a Paul Nequd, chybět nebude rezidentka Sonja.

Rozhovor s organizátorem party Minimal people:


18. 11. – City Birds

V listopadu proběhne další díl party ze série City Birds. Hlavním host tentokrát přijede z Berlína a bude jím Jan Metanoize. V line upu je dále obsazen Švýcar Alek X Osiris, Sonja a Segment.

18. 11. - Midi
Turecký dj Ilyas Heckmann, žijící v Rakousku a rezident klubových mejdanů Club Pompadour, odehrávajících se především ve vídeňském klubu Pratersauna, přijede na další díl brněnské klubovky MIDI.

19. 11. – Flow w Fritz Kalkbrenner
Listopadové pokračování pravidelné noci Flow tentokrát nabídne opravdovou lahůdku. 19. listopadu do pražské Roxy zavítá bratr slavného Paula, německý dj a producent Fritz Kalkbrenner. Fritz nazpíval společný megahit Sky and Sand a je tedy možné, že dojde i k jeho živé interpretaci.



19. 11. – Poslouchej.net NIGHT
Poslouchej.net crew se rozhodla po několika letech uspořádat další ze svých mejdanů. V sobotu 19. 11. se v Yes clubu setkáte hned s pěti djs. Hlavním hostem party je dj a moderátor Radia 1 Dan Cooley. Dalším bonbónkem bude live provedení zejména vlastní produkce v podání Kima Pixy. V line upu dále nebude chybět ani náš někdejší fotograf Gusman, Marconi a šéfredaktorka Sonja. Potvrď účast na Facebooku.

25. 11. – Apokalypsa all star game
Apokalypsa je tu s námi již 12 let. Na dalším dílu s pořadovým číslem 34 zahraje přes 11 zahraničních vystupujících z více než 8 zemí světa: mladý talentovaný Ital Joseph Capriati, dvojice Gayle San & Sven Wittekind, legenda Mauro Picotto, vražedné duo Ben Sims & Paul Mac aka Killa Productions, zběsilý Rush, ukrajinská diva Nastia Beauty, Lucca a mnoho dalších.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POSLOUCHEJ.NET NIGHT

Sobota 19. 11. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Dan Cooley, Kim Pixa, Marconi, Gusman, Sonja
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika