Slavný britský dj a producent se vrací opět do Brna

Slavný britský dj a producent se vrací opět do Brna

31. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Všestranný britský umělec Justin Robertson si zase jednou zahraje v klubu Mersey – a to v sobotu 3. 12. 2011. Justina jsme mohli u nás slyšet již mnohokrát, např. v klubech Roxy, Fléda a Mersey, nebo na festivalech Rio de Riviera a Hradhouse, nicméně díky jeho širokému stylovému záběru jsou jeho sety skutečně pestré a jeden od druhého dosti odlišné.
Justinova kariéra se začala psát na začátku 90. let, kdy se uchytil coby houseový DJ a promotér. Tehdy začala fungovat jeho první rezidentní noc Most Excellent Night v Manchesteru, na níž se později setkávala řada postav současné taneční scény (Chemical Brothers, Björk).

robertson

Podstatnou kapitolou jeho života je pak působení v kapele Lionrock, která v roce 1997 přispěla k oživení hudebního dění nejen ve Velké Británii. Kapela zatím vydala dvě alba proplouvající mnoha směry taneční kultury. Ke kapele se však Robertson již nechce vracet. Nyní se soustřeďuje na DJing, pravidelně vystupuje v předních evropských klubech i na velkých festivalech. Kromě Lionrock působil Justin také v kapele Thee Earls coby zpěvák. Jeho nejaktuálnějším projektem však je The Deadstock 33S, který má na svědomí remixy pro celou řadu hudebních veličin, jmenujme např. Erol Alkan, Boysnoize, In Flagranti a další.

Vstupenky na párty zakoupíte v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Tigersushi sound 2011:



Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUSTIN ROBERTSON (UK)

Sobota 3. 12. 2011
Vystupují:
Justin Robertson (UK), Javas, Elio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika