Deváté vydání Czech This Future

Deváté vydání Czech This Future

06. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Stalo se dobrým zvykem, že dvakrát do roka se v některém z pražských klubů uskuteční akce Czech This Future. Není důvodu na tom něco měnit a proto se na vás v sobotu 10. prosince opět chystá neskutečná nálož taneční muziky. Deváté pokračování si vzalo za cíl představit (vedle rezidentů akce) opět i nová jména, a to formou B2B setů.
Celou noc zahájí jediný „sólista“ večera – Joe Cormack. Přesto že se již nějaký čas objevuje coby host v několika rádio show, bude se jednat o jeho premiérové vystoupení před publikem. Joe ve svém setu postupujícím od volnějších BPM až k eurofickému upliftu připraví půdu pro první dvojici.

Dalšími vystupujícími budou dva rezidenti CTF, kteří se po poměrně dlouhé době sejdou společně za jedním mixem – DJ Tigi a Alexx van den Berg.

Následovat bude skutečně premiérový okamžik.Vůbec poprvé v historii CTF spolu v unikátním B2B setu vystoupí resident Zooropix a pekelník Hellman. Co toto ultimatní spojení dohromady předvede se jistě zapíše do CTF historie. Zooropix, jehož Midi hračičky a Full-on psytrancový sekec mazec se staly pravidelnou ozdobou CTF a kterého mnozí z vás znají pod nickem Zooropa, si změnil své umělecké jméno, když začal s vlastní Psychedelickou produkci. Hellman, který už v minulosti na CTF lecos odehrál a mnozí ho proto dobře znají, posunul svůj hudební vývoj směrem k Psytrancu, ale na rozdíl od Zooropixe jde více do stylu známého jako Goa. Propojení těchto dvou psychedelických podstylů přinese zcela jistě výjimečný hudební zážitek.

Řádnou dávku energie naloží do publika dvojička z „drsného severu“ :)) - Liberečtí Sandeagle a K1aptcha. Prvního jmenovaného většině lidí pohybujících se v tranceových kruzích není vůbec třeba představovat. Tento producent, remixér a DJ si svoje místo na slunci bezpochyby vydobyl. Naproti tomu K1aptcha se představí před publikem teprve podruhé. Tento bojovník proti kopírování v hudební produkci, se již začal prezentovat svými energickými sety před nějakým tím časem ve své rádio show (Strict Rulez na rádiu trance.fm). Jeho vášeň pro vyšší BPM zcela jistě připraví půdu pro poslední dvojici lineupu.

Tou bude (také již tradiční) sekec - mazec na závěr v podobě Hardstyle/Hardcore setu. Zkušeného matadora Milestorma v závěrečném vystoupení doplní nadějný a mladý talent - Ian Rai. Těšit se tak zcela jistě můžete (jako obvykle na závěr) na kvalitní příděl tvrdých beatů.

Facebook

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH THIS FUTURE 9

Sobota 10. 12. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Joe Cormack DJ Tigi b2b Alexx van den Berg Zooropix b2b Hellman Sandeagle b2b K1aptcha Milestorm b2b Ian Rai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika