LookBetterNaked v pátek v Mecce

LookBetterNaked v pátek v Mecce

07. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již po 10 let se LookBetterNaked s železnou pravidelností vrácí do nejlepšího pražského klubu a přiváží sebou svůj bizardní houseový cirkus, který si za svou historii získal srdce tisíců clubberů napříč Evropou. Legendární mezinárodní párty noc se v pátek přesně po roce opět vrací v naprosto prémiové sestavě do klubu Mecca.
LBN je vždy originální a pečlivě dbá na výběr toho nejlépe namíchaného hudebního "menu", který s jistotou uspokojí i ty nejnáročnější. Nejen proto patří již po mnoho let k této párty podtitul

CLUBBING WITH STYLE

Po rozvinutém červéném koberci Vám přikráčí předvést své umění hvězda světové velikosti DJ a producent CARLOS GALLARDO (Spain).

Carlos Gallardo je rezidentem nejvýznamnějšího mallorského klubu Titos, ale spolehlivě a pravidelně zaplňuje i jiné velké kluby jako Pacha Mallorca, BCM, Amnesia (Ibiza), Space Ibiza a Barcelona a v neposlední řadě i vyhlášený Heaven v Madridu.

Po spojení se s produkční společností Blanco Negro získal hned dvě nominace na nejlepšího DJ roku od několika významných hudebních magazínů.

Jeho skladba DONT LET THIS MOMENT END, vytvořená ve spolupráci s Rebeccou Brown se stala nejen mezinárodně klubovým hitem, ale vynesla mu dalších 11 nominací ve významných hudebních soutěžích.

Každé vystoupení a set tohoto v současné době nejoblíbenějšího a velmi populárního španělského producenta je díky jeho citu a umění vnímat své publikum opravdovým zážitkem, který každého doslova vtáhne do nastolené atmosféry a připravý mu skutečnou hudební extázy!

Nebude však sám kdo Vám zajistí, že Vaše LBN noc zůstane navždy zapsána ve Vašich vzpomínkách.

Neméně slavnou a kvalitní hvězdou této noci bude i jeden z nejlepších klubových zpěváků světa Mr. PEYTON (USA).

Peyton je residentem těch největších světových parties jako je Mardi Gras v Sydney, Hed Kandi, Space Ibiza, Pacha a mnohé další. Nesmírný talent a podmanivý hlas vynesl Peytona až na samý vrchol světové taneční scény a není náhodou, že právě s Carlossem Gallardou vytvořil pro tento rok dva hity tohoto léta, které budete mít možnost slyšet v klubu MECCA živě právě na LBN noci.

Hvězdný tým této noci pak skvěle doplní dlouholetí residenti LBN, které není potřeba představovat. Jedná se totiž o dvojici předních českých DJs ve složení TOMMY ROGERS (Amnesia Ibiza, Pacha London, Fire London a další..) a DJ TEXX (LBN Ibiza & London) jejichž jména jsou neodmyslitelně spjata s řadou nezapomenutelných LBN nocí nejen klubu Mecca, ale i v zahraničí.

Mr. Tommy Rogers má pro Vás navíc připravené zcela exkluzivní překvapení. Je to totiž právě on, který společně s Carlossem Gallardou a Peytonem pracoval na svém novém hitu "Changin'" a rozhodně nepropásne tuto unikátní příležitost Vám ho poprvé v přítomnosti obou protagonistů představit živě!!!

LBN je stejně jako její návštěvníci vášnivá a sexy. Oblečte se tedy na tuto noc MAXIMÁLNĚ SEXY, tak aby Vaše krása co nejlépe vynikla ve speciálních laserových performacích, které jsou vedle řady dalších překvapení připravena exkluzivně jen pro tuto noc!

PŘIJĎTE SE TEDY VZNÁŠET NA ČERVENÉM KOBERCI 11.11.11 @ MECCA

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOOKBETTERNAKED

Pátek 11. 11. 2011
Vystupují:
carlos gallardo, peyton, tommy rogers, texx, papis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika