Pub Animals v Roxy

Pub Animals v Roxy

08. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Několika honosnými cenami ohodnocení českokrumlovští reggae-skáčkaři plánují rozbourat Roxy! A nejen to! Bude se křtít i nový klípek, jehož strůjci stojí za řeč. Pub Animals plánují 15. prosince v pražském klubu Roxy koncertovat ve velkém stylu, takže bacha na to. Zvířecí párty v očekávání.
Mladá hudební skupina Pub Animals vydala unikátní videoklip od tvůrců Harryho Pottera. Na klip Elephantman navazují stejnojmenné podzimní turné po celé ČR. Oficiální křest se uskuteční 15.12, v pražském klubu Roxy.

Pub Animals
Své debutové album Safar-I vydala tato osmičlenná kapelka před létem 2010. Nehledě na to, že natáčeli svou prvotinu, rozhodli se spolupracovat s jedním z nejlepších studií v České republice. Po několikaměsíční práci ve studiu Ecsona Waldese - Biotech vznikla nahrávka, která ohromila nejen akademickou porotu, ale i více než osm tisíc posluchačů, kteří si album stáhli.

Díky mnoha hudebním vlivům od popu až k funku Pub Animals razantně bourají žánrové klišé a rozhodně nejsou klasickou ska/reggae kapelou. V létě 2010 byli z několika stovek hudebních skupin z celého světa vybráni na největší reggae festival v Evropě, španělský Rototom Sunsplash. Stali se tak první českou kapelou v oficiálním line-upu tohoto legendárního festivalu.

Klip
Jedna z největších nadějí české hudební scény vypustila do světa nový exkluzivní videoklip Elephantman, který natočila spolu s uznávaným tvůrcem speciálních efektů v Harry Potterovi a Pirátech z Karibiku, Vladko Valovičem a s tvůrci ze studia Imagine Vision (Rytmus, Dara Rolins).

Videoklip měl exkluzivní premiéru na serveru stream.cz a během několika prvních dní nasbíral přes 41.000 zhlédnutí, což Pub Animals vyneslo na první příčku sledovanosti hudebních videí v ČR. První články od vydání již spekulují o možné nominaci na videoklip roku v cenách Anděl.



Jak se stane, že mladá česká kapela natočí klip s tvůrci Harryho Pottera?
Pavel Podruh (zpěv): „Nestojí za námi žádný produkční či managerský team. Všechno co děláme, děláme po vlastní ose, na vlastní nebezpečí. Máme takovou zvláštní touhu posouvat hranice a nedělat kompromisy. Takže většinou vymyslíme, naplánujeme a domluvíme nerealizovatelnou věc a pak jí zrealizujeme. Všechno jde!“

Jaké jsou pocity po zveřejnění klipu?
Pavel Podruh: „Nejen, že si to lidi pouští, ale reakcí je tolik a jsou takového charakteru, až mě to dojímá a mám pocit, že Pub Animals nejsou jenom kapela, ale taková rodinná komunita fanoušků a nás osmi členů. Povedlo se to a já ten klip jednou ukážu svým dětem a budu hrdej, že jsem měl tu čest být součástí této rodiny.“

http://elephant-man.pubanimals.cz/

Dodal: Adéla Sejkorová, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PUB ANIMALS

Čtvrtek 15. 12. 2011
Vystupují:
Pub Animals
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika