Dnes se Ostrava otřese v základech

Dnes se Ostrava otřese v základech

10. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již dnes od 19 hodin bude ostravský klub Fabric hostit benefiční koncert pod názvem Koncert pro školku, na kterém v rámci jednoho večera vystoupí čtyři velmi známé české kapely. Účast potvrdili pražští Clou, kteří zakončí svou koncertní sezónu právě tímto koncertem, program doplňují ostravská FiHa, vršovičtí Post-it společně s pardubickými Ready Kirken.
Těšit se můžeme na plnohodnotné koncerty všech kapel. Večerem bude provázet známý ostravský Dj Lowa, který se zhostí role moderátora.

Koncert pro školku má za cíl finančně podpořit pilotní projekt neziskové organizace Rotaract clubu Ostrava City - Rekonstrukce dětského hříště v areálu MŠ Logopedické, U školky 1621, Ostrava.

Na tomto projektu Rekonstrukce dětského hřiště se aktivně podílí Rotaract club Ostrava City, který je také jeho realizátorem. Mateřská škola v současné době pracuje ve stejném režimu jako běžné mateřské školy, který nadstandardně doplňuje speciální péčí zaměřenou na děti zdravotně oslabené opakovanými respiračními chorobami s několika indikacemi. Stav dosavadního dětského hřiště je více než žalostný. Chceme touto akcí získat finanční prostředky na rekonstrukci hřiště a přinést tak změnu do každodenního života dětí stráveném v areálu školky. Rekonstrukcí stávajícího hříště přispějeme k rozvoji jejich oblasti motoriky, kognitivních funkcí, ale všechny tyto prvky jim přispějí pro lepší integraci a kooperaci v týmu. Což jim celkově zlepší týmovou spolupráci. Prezident Rotaract clubu Ostrava City Ondřej Pavlica vysvětluje, proč se sdružení zapojilo do této akce: „Chceme touto akcí dát najevo nespokojenost se součastným stavem dětských hřišť nejen v Mateřských školách v Ostravě, ale také poukázat na stav hřišť veřejných. Především se ale chceme zaměřit na mladé lidi, kteří oplývají kreativitou, ale nemají možnost ji využít.“

Informace o předprodeji, o kapelách a další podrobnosti včetně konkrétního programu naleznete na webových stránkách www.KoncertProSkolku.cz

Dodal: Lukáš Plaček
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KONCERT PRO ŠKOLKU

Pátek 11. 11. 2011
Vstup: 280/350
Vystupují:
live: Post-It, Clou, Ready Kirken, Fiha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika