Audio Bullys a Kraak & Smaak na Flédě

Audio Bullys a Kraak & Smaak na Flédě

10. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příští středu 16. listopadu se na Flédě představí Audio Bullys (UK) společně s Kraak & Smaak (NL). Jejich vystoupení proběhne pod křídly úspěšného workshopu Red Bull Music Academy.
Londýnské duo Audio Bullys vstoupilo na hudební scénu v roce 2003 deskou Ego War, která na sebe okamžitě po vydání strhla obrovskou vlnu pozornosti, a to nejen z řad posluchačů, ale i hudebních recenzentů. Ego War nastavilo laťku tak vysoko, že o dva roky mladší album Generation (2005), přestože samo o sobě skvělé, bylo v porovnání s Ego War pro mnohé spíše zklamáním. O to více nadějí bylo vkládáno do jejich zatím poslední desky Higher than the Eiffel, která vyšla v minulém roce. Nyní už víme, že očekávání nebylo zbytečné a Audio Bullys znovu ukázali, že mají stále co říct.



Tříčlenný nizozemský projekt Kraak & Smaak a Audio Bullys toho mají hodně společného. Obě uskupení se dala dohromady v roce 2003, electro housová scéna není ani jednomu z nich cizí, mají za sebou tři studiové desky (posledním albem Kraak & Smaak je letošní Electric Hustle) a obě dokážou pořádně protáhnout frontu na vstupenky. Ovšem jeden rozdíl tu je, Kraak & Smaak, na rozdíl od Audio Bullys, jsou pověstní svými živými vystoupeními, a proto se na Flédě představí jako soundsystem s MC. Dokážou se jim Audio Bullys vyrovnat?

Zahraniční hvězdy Audio Bullys a Kraak & Smaak doplní na hlavním pódiu pražská djská a live jam trojice Tofu Fighters & Soya Bitches, kterou tvoří Rondo, Brassia a Lufon, známí též jako Sci.fi.psi. Co od nich očekávat? „Kombinujeme prvky laciného djingu a propracovaného instrumentálu,“ vysvětlují Tofu Fighters & Soya Bitches a dodávají, „ze známého hitu děláme hit ještě větší.“ Na Red Bull Music Academy Stage se představí slovenský Junior a tuzemští Diome a Hech.

Red Bull Music Academy (RBMA) je každoroční mezinárodní hudební workshop, kde se střetávají začínající s již etablovanými producenty a hudebníky z celého světa. Na letošní RBMA, konající se v těchto dnech ve Španělsku, reprezentuje Českou republiku Petra Hermanová z elektro-folkové kapely Fiordmoss.

www.redbull.cz/rbma

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RBMA CLUB NIGHT

Středa 16. 11. 2011
Vystupují:
AUDIO BULLYS, KRAAK & SMAAK, Tofu Fighters & Soya Bitches, Junior, Diome, Hech
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika