Tommy Rogers oslaví narozeniny v Mecce

Tommy Rogers oslaví narozeniny v Mecce

23. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Jeden z nejoblíbenějších a nejžádanějších českých djs - Tommy Rogers, který je již známým i za hranicemi naší země, oslaví své narozezniny v pátek 2. 12. 2011 v Mecce na svém zbrusu novém eventu Get Down & Be Sexy.
Tommy Rogers je ukázkou toho, že v malé České republice může být Dj se světovými úspěchy. Může se pyšnit hraním v oficiálně vyhlášeném nejlepším klubu na světě v Amnesii na Ibize, kde vystoupil již čtyřikrát.

Známá Pacha London si ho pozvala na deváté narozeniny klubu, v USA se představil na Floridě v Miami, kde si zahrál hned třikrát na prestižní Winter Music Conference a jednou z toho na hlavním ceremoniálu předávání světových hudebních cen.

Dále ho hostil londýnský club „FIRE“ na party LookBetterNaked nebo The WhiteHouse London a tak bychom mohli pokračovat dál. U nás doma se mu povedlo obsadit všechny tři první pozice v prestižních hudebních cenách DanceMusicAwards jako nejlepší clubová party v ČR.

Za pozornost stojí také jeho vlastní producentský počin skladba „Changin“, na kterém Tommy kooperoval se super star djem z USA s Chrisem Coxem a z jedním z nejlepších klubových zpěváků světa Peytonem!

Na začátu prosince tohoto roku vyjde jedenáct remixů na skladbu “Changin“ exkluzivně na Beatportu a po té na ostatních světových hudebních serverech.

Tommy Rogers vás zve na své narozeniny, jež oslaví na dlouho očekávané premiéře vlastní rezidentní noci Get Down & Be Sexy první prosincový pátek 2.12. v pražském klubu Mecca.

Hosty narozeninové jízdy Tommyho Rogerse budou jeho kolegové a dobří přátelé - Enrico, který svůj sound jen za letošní rok představil na daleké Kostarice, v Panamě nebo v Amnesii na Ibize, Ronny, který se stal officialním rezidentem celosvětového Eventu The White Party, dlouholetý parťák Peet, Yan Dark, P-jay a Raffael de la Rue.

Sečteno - podtrženo - Bude to jízda na kterou jen tak nezapomenete! Navíc jako dárek obdrží každý návštěvník narozeninového eventu Tommyho Rogerse jeho mixované cd. Oficiální afterparty po Get Down & Be Sexy odstartuje ve 4 hodiny v klubu Studio 54.

Při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

Tak Get Down & Be Sexy!

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

Pokud přijdeš do Meccy od 22:00 do 00:00h, tak pro vás máme nachystané Happy Hours.
1+1 Drink zdarma – Kup jeden drink a druhy máš zdarma.
1+1 Vstup zdarma - Kup jeden vstup a druhý máš zdarma

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET DOWN & BE SEXY - TOMMY ROGERS B*DAY

Pátek 2. 12. 2011
Vstup: 100 Kč 390 kč VIP
Vystupují:
Tommy Rogers, Enrico, Peet, Ronny, P Jay, Yan Dark, Rafael de la Rue
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Simona
25. 11. 2011 | 03:43:52
+0 | -0

co to je za blabol?

No to bych blinkala velebnosti.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika