Soutěž s Limited Edition

Soutěž s Limited Edition

07. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na dalším díle nebudou chybět pravidelný protagonisté Pete Walk a Vítek Červený, které tentokrát doplní ambiciózní DJ Shkobiss.
Promo: Klub Studio 54 a agentura TrendMusic v pátek 17.3. opět zasahují do pražského klubového dění. Měsíc utekl jako voda, a tak se všichni příznivci pravidelné párty Limited Edition Peta Walka konečně dočkali. Na dalším díle této oblíbené párty nebudou chybět pravidelný protagonisté Pete Walk a Vítek Červený, které tentokrát doplní velice ambiciózní DJ Shkobiss jehož biografii si můžete přečíst níže. Na nic nečekejte, chytněte se za ruce a všichni hurá do Studia 54. Rozhodně to za to stojí!

DJ SHKOBISS, vlastním jménem Radek Škobis, pochází z Prahy. V ranném dětství ho velmi ovlivnil otec, který se zavíral po večerech v kuchyni s malým gramofonem a poustel si placky Michala Tučného:) Pak přišla revoluce a začali se na něj valit všechny hudební směry a on si nemohl vybrat. Ovlivňovala ho jak taneční klubová scéna, tak elektronika. Rozjel to ve stylu EBM s kapelou Vanessa či projekty Target a Prozzag. A neopomněl ani na techno scénu. Pak ho osud nechal zařídit si zázemí pro život a před dvěma lety začal pracovat u firmy Aiffel records, čímž se mu splnil malý sen a jeho práce se mu stala koníčkem. Pracuje zde jako prodejce a poradce djs techniky. Nyní z věkem přišla klidnější fáze house music a pohodových parties. Pá 17.3. 2006, 22.00 – 05.00 - Pivo 33, vodka za 50,-

Djs
Pete Walk
Vitek Červený
Shkobiss

Limited Edition

Soutěž o 3 x 2 vstupy + namixované CD:
Kolikátá v pořadí bude party Limited Edition? Odpovědi na: petewalk@petewalk.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika