Mindcircus – nová trance a progressive noc

Mindcircus – nová trance a progressive noc

15. 12. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Mindcircus - to je nová trance a progressive noc, která proběhne v pátek 13. 1.  v brněnském klubu Trix. Zahrají zde tuzemští djs Trent, Deepress, Sheala a The Designer. Vstupné je na místě za symbolických 30 Kč.
Představujeme vám malou, ale o to zajímavější klubovku. Po dlouhé době bude v Brně party postavená čistě na trancu a progressivu.

Večer bude otevírat mladý brněnský rodák The Desinger, který vám předvede své podání progressivu. Dále se vám představí brněnský Deepress. Ten je společně s TyPhone spoluvlastníkem radiové show Soulborn Waves, která se pravidelně vysílá každé čtvrté úterý v měsíci na Afterhours.FM.

Hlavní hvězdou večera bude bezesporu přespolní host - Trent. Ten je známý především z příbramských nocí Progressiva, a radiové show Sound of Progressiva. Trent vám zahraje svěží trance s prvky electra a progressivu s výraznou basovou linkou. Na konec se můžete těšit na Djku Shealu, kterou jistě dobře znáte ze 7. nebe či Perpetua. Ta si pro vás na závěr připraví lehce ostřejší směs nabasovaného trancu s melodickým techtrancem, ve stylu Marcela Woodse, Johna Askewa, Marka Normana a Marco V.

Facebook událost

Poslechněte si set od Dje Trenta: www.trent.cz/music/25.mp3
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINDCIRCUS

Pátek 13. 1. 2012
Vstup: 30 Kč
Vystupují:
Trent, Deepress, Sheala, The Designer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika