Kam vyrazit letos na Silvestra?

Kam vyrazit letos na Silvestra?

22. 12. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Pokud stále nevíte, kde oslavíte letošního Silvestra, zkuste se podívat do našeho přehledu veřejných silvestrovských oslav. V článku níže najdete naše tipy na jednotlivé parties. Další porci aktuálních silvestrovských informací čekejte mezi svátky.
New Year´s Eve at Studio 54
Nejdelší silvestrovská show proběhne pravěpodobně v pražském Studiu 54. Vystoupí zde 17 djs z řad rezidentů Studia 54 v čele s exkluzivním hostem djem Loutkou. Každý návštěvník si s sebou navíc odnese speciální silvestrovské cd.

Silvestr Zoo

V pražském Yes klubu proběhne tzv. Zoo Silvestr. Z Francie přiletí Groove Addiction a Dr Kiracki, Kluba, Duch Elektropump a Vulcanik. Dubsteblog bude reprezentovat českou dubstepovou špičku. Za hiphopový pavilon se bude prát Jorgos.

Silvestr 2011 v Chapeau Rouge

Silvestr v Chapeau Rouge nabídne multižánrový hudební program na třech scénách. V line upu, který se skládá ze zástupců české (nejen) taneční scény, nebude chybět například moderátor Radia 1 Dan Cooley, zástupce labelu Beef Records Schwa a housový matador Formi a další djs. Na své si přijdou ale i příznivci funky, rapu a hip hopu.

Silvestrovské volání divočiny v Akropoli
Našláplej silvestrovskej mejdan proběhne i v Paláci Akropolis. Vystoupí zde hned několik kapel a djs jakou jsou např. The Chancers, James Cole & Scarface, Jorgos, Cut Dem aj.

Silvestr na Flédě
Jako každý rok i letos přichází Fléda se silvestrovskou party, které bude tento rok dominovat britská breakbeatová dvojice Soul of Man z labelu Finger Lickin. Na main stage vystoupí i domácí Tvyks a Orbith, o polámanější beaty se postarají Yak a Kotlyk.

Silvestr v Sacre Coeur
V Sacre Coeur zahraje čtveřice djs ve složení – Mad Skill, Maztah, Enemy a Pyel. Na své si přijdou všichni hudební fanoušci bez rozdílu, hrát se totiž bude rozmanitá paleta hudebních stylů.

Be Fresh Silvestr v Tousteru

Organizátoři silvestrovské party Be Fresh letos za své útočiště zvolili klub Touster. Těšit se můžete na vyletněné dekorace, drinky za zvýhodněné silvestrovské ceny, půlnoční ohňostroj, gogo tanečnice v plavkách, plavčíky, námořníky... a možná přijde i David Haselhoff!

Roxxy Music - NoDimension
V roce 2012 oslaví pražský klub Roxy XX. výročí existence. Party ale začíná už 31. 12. na silvestrovském mejdanu Roxxy Music - NoDimension, kde vás čekají přední pražští djs, speciální vizualizace a light design nebo odpočinková fresh zone.

Mecca Closing party
“Mecca Closing Party” nebude pouze jednou z mnoha dalších silvestrovských oslav, ale bude to poslední a jedinečná příležitost se, ve velkém stylu, rozloučit s Meccou, tak jak ji dosud znáte.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika