Nový taneční pořad na SeeJay rádiu

Nový taneční pořad na SeeJay rádiu

02. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rumunská dvojice Royal Elements přináší do České republiky novou rádiovou show nazvanou Royal Sounds. Dvě hodiny našlapané taneční hudbou, doplněné o zajímavé zahraniční i české djské hosty, začnou Roayl Elements vysílat v úterý 3. 1. ve 22:00.
Naladit tak bude možné Roayl Sounds každé úterý ve stejném čase na SeeJay rádiu.

Royal Elements nejsou na českém hudebním trhu žádnými nováčky! Pro Victorii Velvet napsali singl This Life, který boduje v hitparádách nejen v ČR (t-music chart), ale i na Slovensku, Rumunsku nebo Maďarsku. V současnosti připravují singl Together se SuperStar Monikou Povýšilovou, jehož vydání plánují na přelom ledna a února.

Royal Elements

Duo Royal Elements vzniklo už ale mnohem dříve. V roce 2005 se Gerard Filip a Treitl Hammond poprvé setkali v rádiu jako kolegové. Společné vize a láska k hudbě záhy přinesly výsledek. Jejich první remix, tehdy ještě pod jejich vlastními jmény, dosáhl na TOP 10 v ruské hitparádě (Catalina – Joe Le Taxi) a to odstartovalo jejich spolupráci s mezinárodními umělci. Skladba I Like The Trumpet pro dj Sava dosáhla čísla jedna v rumunské hitparádě.
Rozhodnutí změnit jméno přišlo společně s jejich prvním singlem I Want U 2 Dance. Ten vznikl ve spolupráci se slovenskou zpěvačkou a mediální ikonou Patricií Vittek.



Kromě Royal Elements a další produkce pro jiné umělce, mají oba djs své vlastní projekty. Treitl Hammond má za sebou vice než stovku vydaných singlů, které jsou hrány známými djs jako jsou Roger Sanchez nebo Dr. Kucho. Gerard Filip připravuje vydání svého prvního singlu, kterým představí GeF v rámci mezinárodní klubové scény. Díky tomu se Royal Elements stávají součástí evropské hudební scény a nyní je mohou čeští fanoušci taneční a klubové scény obdivovat každý týden live!

www.facebook.com/RoyalElements
www.royalelements.net
www.seejay.cz

royal Elements logo

Dodal: Monika Soukalová, KaMo Agency
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika