Report z Connect 2 Foundation

Report z Connect 2 Foundation

08. 03. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
I když je to opravdu ostuda, do Roxy jsem se po znovu zprovoznění podívala prvně až 4. března na CONNECT 2 FOUNDATION a to mě snad omlouvá, jelikož jsem si vybrala vskutku Galavečer.
I když je to opravdu ostuda, do Roxy jsem se po znovu zprovoznění (myslím tím stavu, kdy se dá opět pařit do rána a na 100%) podívala prvně až 4. března na CONNECT 2 FOUNDATION a to mě snad omlouvá, jelikož jsem si vybrala vskutku (nestydím se říci) Galavečer.

Na většinu akcí chodím více či méně rozpačitá z toho, co mě čeká, což tentokrát nebyl ten případ. Oslava narozenin serveru Techno.cz byla předzvěstí kvalitního mejdanu se super lidma a hudbou. Technu zrovna dvakrát neholduji, ale jednou za čas mě popadne něco jako technoabsťák a dá se zahnat pouze pořádným vypařením se na tento styl hudby. A z line-upu jsem vytušila, že půjdu domů opravdu vydováděná.

Výjimečně jsem vyrazila z domova už kolem desáté hodiny večerní (po malém pivním warm upu, jelikož jedinou vadou na kráse Roxy je pro mě značka piva, kterou zde točí). Před jedenáctou byla ještě Roxy více než poloprázdná, ale stačilo nám se projít, posedět u horního baru, koupit si tričko s logem Techno.cz, vypít jeden drink a na parketu už jsme se museli prodírat davem tanečníků.

Roxy

Stihli jsme část Monotypova setu, při kterém jsem se začínala pohupovat v bocích a na Pavla Krejdla už nešlo jinak, než „vlítnout“ do davu a začít pařit. Matrixe jsem až tak nezaznamenala, protože večer se nesl především v duchu milých setkání se starými známými (a to opravdu i věkově). Klub byl zaplněn spíše staršími a již vyspělejšímu clubbery, což většina z nás ocenila. A samozřejmě taky spousta veselých a usměvavých členů z oslavující Techno.cz crew. Nejvíc jsem byla zvědavá, jak zahrají hvězdy tohoto večera, angličtí NON STOP DJs. Hudební styl Ghettotech ve mně vzbuzoval zvědavost. A byl pro mě více než milým překvapením, protože mám ráda rozmanitou nemonotónní hudbu, což přesně tento styl, ve kterém se mísí house, techno, elektro, hip hop atd, nabízí.

Po půl třetí ráno za gramce nastoupil Toky a poznal to každý, aniž by se musel za djský pult podívat. Byl to obrat o 180 stupňů a i přestože je Tokyho techno na mě až moc tvrdé, chvílemi jsem se přistihla, že zuřivě pařím.

Musím se přiznat, že mě docela mrzí, že velice málo času jsem strávila v chill outu, kde jsem si chtěla poslechnout především dje Face, ale z hlavní stage se mi prostě nějak nedařilo odejít, protože by to znamenalo přestat pařit. Takže jsem trochu ošklivým způsobem zneužívala své známé a posílala si je i pro pití (tímto se jim omlouvám).

Nad ránem mi ještě svým setem, při němž jsem vypotřebovala poslední energii, do noty „kápla“ Nika77. V Roxy jsem vydržela až do samého konce, ale už v poloze sedmo. Byla to vyčerpávající kalba a na zdraví Techna.cz se pilo tolik, že má před sebou minimálně dalších deset let úspěšné existence.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika