Creative: Zoomojeme na Seana Millera

Creative: Zoomojeme na Seana Millera

09. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 20. 1. se v pražském Chapeau rouge představí světově uznávaný umělec Sean Miller, který se vryl do paměti nejednoho dje a clubbera remixem tracku Sinnerman, pod jehož originál nebo přesněji taneční verzi se podepsal mistr zvuku Felix da Housecat.
Kromě tohoto sympatického Kanaďana se na party představí rezident eventu Subgate, který zde oslaví své narozeniny, jeho kolega Nkyp a další hosté - slovenský Slavoc, Manio, Finidi, Marty Fish, Kifli a Peet Sanders.

V následujících týdnech se můžete těšit na rozhovor s headlinerem Seanem Millerem, megasoutěž o hodnotné ceny našeho hlavního partnera - firmy Special Grower a samozřejmě i na soutěž o volné vstupy na tuto party.

Pojďme si ale podrobně představit Seana Millera, který sklízí úspěchy po celém světě a jehož um si budete moci vychutnat i vy 20.1. v Chapeau.

Sean Miller & Daniel Dubb 'Sinnerman 2011' (Original Club Mix)



Sean Miller (Viva Music/Toronto/Canada)
Sean se pohybuje za mixem téměř 10 let a během této doby se Sean vypracoval ve velmi osobitého producenta a dje se slibnou kariérou. V roce 2003 se stal rezidentem legendárního klubu Boa v Torontu, který se v roce 2005 přejmenoval na klub Sonic, jehož šéfem byl housový guru David Morales. V tomto roce si Sean Miller upevnil pozici na taneční scéně v rámci Severní Ameriky a stal se také openning djem pro putovní parties Steva Lawlera - Lights Out & Viva tours právě pro Severní Ameriku.

Seanova hvězda dále stoupala a tak se rázem představoval na prestižních eventech a festivalech nejen v Severní ale i Jižní Americe, Evropě nebo na Blízkém Východě. Byl součástí takových akcí jako je například festival Global Gatherings, Creamfields Argentina a Peru. Představil se v klubech jako je londýnský Ministry of Sound, Space v Mami, Avalon v Los Angeles, Spirit & Pacha v Londýně nebo Red Light v Paříži.

Od roku 2003, kdy Sean vydal svůj první release Swells na labelu Stereo Productions jeho produkce pravidelně vychází na renomovaných labelech jako je Viva Music, Saw Recordings, Supernature, Saved Rec. nebo Area Remote. Sean má za sebou také poměrně úspěšnou spolupráci s dobře známou personou Lee Burridgem.

Asi největší ohlasy se tomuto sympatickému Kanaďanovi dostaly po vydání jeho remixu s Daniel Dubbem na kultovní track Sinnerman, který se právem držel na špici hitparád po celém světě na prvním místě.

Jsme velice rádi že vám tohoto charismatického umělce můžeme poprvé v České republice představit 20. 1. v pražském Chapeau rouge.

http://www.myspace.com/seanmiller1
www.soundcloud.com/seanmiller
Facebook fanpage

Více informací o lednové Creative party najdete na www.chapeaurouge.cz a Facebooku
Oficiální afterparty po Creative party dj Subgate B-day with Sean Miller proběhne ve Studiu 54 - Hybernská 38, Praha 1.

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE PARTY

Pátek 20. 1. 2012
Vystupují:
Sean Miller, Manio, Schwing, Subgate, Marty Fish, Finidi, Slavoc (SK), Nkyp, Kifli, Peet Sanders
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika