Tip: Noční nakupování v Basmatee

Tip: Noční nakupování v Basmatee

30. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za nočním nakupováním se už nemusíte vydávat do New Yorku nebo Berlína. Také Praha zažije svůj Night Shopping, a to 9. února od 18,00 do 21,30 hodin v obchodě s originální streetovou módou Basmatee (Školská 7, Praha 1).
Únorový nákupovací večírek je začátkem změn, které Basmatee letos čekají. Na konci února se totiž tento obchod se streetovou módou pro náročné zákazníky přestěhuje do nových prostor, na jejichž budoucím vzhledu se podílí progresivní architektonické studio Skvadra a grafické studio Anymade.

Lov za novými designovými skvosty svého šatníku pojalo Basmatee jako večírek s popíjením vína a poslechem setu DJ Felixe. Za jeho doprovodu si tu můžete pořídit osobitou streetovou dámskou i pánskou módu od značek Obey, Clae, Onitsuka Tiger, Suit, Sixpack, Ucon a dalších za speciální slevy 40 až 50 %.

Nakupujte, bavte se a seznamte se s majitelem obchodu i s architekty a designéry, kteří pro vás připravují novou podobu Basmatee. Večírek se bude konat ve starém i novém obchodě, který se nachází hned vedle toho původního.

Obchod Basmatee vznikl v roce 2008 jako specializovaný butik s limitovanými grafickými triky za vydatné podpory česko-švýcarského studia Welcometo, které se postaralo o výrazný grafický vizuál interiéru obchodu (česká polovina studia Welcometo, Adam Macháček, postoupila ve stejném roce do finále Czech Grand Design v kategorii grafický designér mimo jiné za grafický návrh tapety pro Basmatee). V reakci na poptávku ale Basmatee rychle rozšířil sortiment o další produkty a změnil se v “select shop” nabízející ty nejlepší kousky streetové módy od velkých i malých značek jako Onitsuka Tiger, Clae, Nike, Sixpack, Supreme Being, Ragwear, Ontour, Coltesse, WeSC a dalších.

www.basmatee.cz
http://www.facebook.com/Basmateestore

Dodal: Ondřej Fendrych aka DJ Felix!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika