Red Bull Music Academy míří do  New Yorku

Red Bull Music Academy míří do New Yorku

12. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Co lepšího si muzikant může přát, než strávit 14 dní v New York City ve Spojených státech, potkat se hudebními talenty z celého světa, pracovat s nimi, poslouchat zákulisní vyprávění zkušených muzikantů a po večerech hrát v některém z newyorských klubů? Red Bull Music Academy toto všechno nabízí.
Už po patnácté se vybraní muzikanti, DJs, zpěváci, MCs, orchestrální skladatelé nebo digitální beatmakeři sejdou na vysněném workshopu, který pro ně Red Bull pořádá od roku 1998.

Ve čtvrtek 2. února začíná aplikační fáze, během níž si budou moct zájemci o účast na Red Bull Music Academy podat přihlášku. Každou pak projdou minimálně dva odborníci, kteří oznámí všem uchazečům, zda byli vybráni či ne. Akademie nedává žádné certifikáty, nesponzoruje umělce, rozhodně to není soutěž.

Není to o tom, být objeven nahrávací společností či naučit se, jak to chodí v hudebním průmyslu. Je to spíše o získání potřebného nadhledu a inspirace pro svoji vlastní tvorbu. Je to o unikátních zážitcích se stejně naladěnými lidmi z různých koutů světa. Hudba může být smysluplnou celoživotní náplní i v Česku. Kreativita je zde jediná měna, hudba, kterou žijeme a za kterou si stojíme.

Loni se do Madridu dostala zpěvačka elektro-folkové kapely Fiordmoss Petra Hermanová. Prožila dva inspirativní týdny v hlavním městě Španělska. Před ní to byl třeba Juanita Juarez, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee, Vec nebo Lucca.

Red Bull Music Academy se o své účastníky kompletně postará. Nese veškeré náklady na dopravu, ubytování, stravu. K účasti není potřeba mít za sebou profesionální kariéru či konkrétní znalosti. Stačí zajímavá vize, rozpracovaná domácí tvorba, upřímný otevřený přístup. Důležité jsou pouze hudební filozofie, sny a inspirace.

Uzávěrka na příjem přihlášek končí 2. dubna, a protože je přihláška poměrně obsáhlá, času na rozmýšlení není tolik. Kdo chce být na podzim v NYC „u toho,“ nesmí váhat.

www.redbull.cz

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika