Představujeme novou party Zoom

Představujeme novou party Zoom

16. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub SaSaZu a Kick da Night spojili síly, aby vám nabídly nový party koncept Zoom. Převleky, masky, super hrdinové a super síly budou ingridience k vytvoření Zoom! To vše okoření silný line-up v čele se zahraniční djskou hvězdou!
Matador elektronické hudby Wippenberg naplňuje světové taneční parkety již více než 15 let. V neposlední řadě sklízí úspěchy za svou produkci v podobě neoklasických tracků “Chakalaka”, “Drumster” a “Wippenberg presents Sphaera” release “Front & Back”. Jeho hudba odráží vlivy mnoha stylů, housu, elektra, trancu a techna. Jeho unikátní směs elektronické hudby nyní hýbe světem. Jeho tracky si oblíbili např. Eric Prydz, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Tocadisco, Pete Tong a Tiësto, stejně jako Armin van Buuren. To činí Wippenberga jedním z nejrůznorodějších autorů/DJů v dnešním hudebním světě. Wippenberg vytvořil mnoho remixů pro velké autory, včetně Tiësta, Above & Beyond, Cosmic Gate, Gabriel & Dresden nebo Super8 & Tab. Jeho poslední remix Rank 1, hymny Trance Energy 2009 'L.E.D. There Be Light' si našla místo v mnoha Djských playlistech. Jeho hudební chutě a energie z něho dělá velmi žádaného Dje. V posledních letech jste ho mohli vidět zářit na Trance Energy anebo Energy - The Network, rozhýbal německou odnož Arminovské ASOT400 a zničil Electric Carnival v Las Vegas, stejně jako tucty dalších klubů, festivalů a stanů.

Support fenomenálnímu Wippenbergovi poskytnou 25. února dva z našich předních house DJs: Bon Finix a Elite. Celou party rozžhavý duo DJs Lazy&Doctor a o závěr se postará kapitán Castor.

Doporučení dresscode:
Super hrdinové a super zloduchy!

Line-up:
22:00 Lazy&Dcotor
00:00 Elite
01:00 Wippenberg (DE)
03:00 Bon Finix
04:00 Castor
05:00 end

www.sasazu.com
Facebook event

Dodal: Andreas Kyriacou, Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZOOM PRESENTS WIPPENBERG

Sobota 25. 2. 2012
Vstup: 150/250
Vystupují:
Wippenberg (DE), Bon Finix, Elite, Lazy&Doctor, Castor
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ZOOM PRESENTS WIPPENBERG, 25.2. SaSaZu
2x 2 vstupy + 25% slevový voucher na produkty STORM London
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika