Jonas Stenberg poprvé v ČR na akci Musica

Jonas Stenberg poprvé v ČR na akci Musica

21. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po roční absenci se na scénu opět vrací party Musica, na níž od jejího vzniku v roce 2008 zahrála taková jména jako Wippenberg, Marcus Schossow, M.I.K.E., Filterheadz, Ernesto vs Bastian anebo Phatzoo. Nový “domov” najde Musica v sobotu 3.března v Roxy, kde si svou českou premiéru odbude švédský producent Jonas Stenberg!
Jonasovi první tracky jako Inducer a Enhancer posunuli kombinování různých stylů v jednotlivých tracích na zcela jinou úroveň. V jeho produkci jsou slyšet například vlivy techna, house nebo trance, které umí nezaměnitelným způsobem spojit v konzistentní a skvěle fungující celek. Dokládá to ostatně i fakt, že jeho tracky jako Trademark, Emo Dist, Nightfall, Memories či již zmiňovaný Enhancer získaly uznání a support od velikánů taneční scény stejně jako rádiových pořadů Club Life, A State Of Trance nebo Judge Jules Weekend Warmup, v jejichž playlistech se Stenbergovi tracky často objevují.

Jonas rád a často spolupracuje s celou řadou renomovaných producentů jako například Ben Gold, Erol Waves, Artento Divini anebo W&W, s nimiž skládá nesmírně důrazné a chytlavé klubové pecky. Jeho věci vydávají přední labely jako High Contrast, Musical Madness, Captivating Sounds nebo Garuda, a remixy už dělal mimo jiné pro hvězdy jako Tiësto, Marco V, Rank 1, System F, Orjan Nielson, Svenson & Gielen...atd.

Během své kariéry Jonas absolvoval australské turné In Search Of Sunrise společně s Richardem Durrandem, zahrál si ve slavných světových klubech jako Matrixx, Ministry of Sound, Club NOXX v Antwerpách anebo The Arches v Glasgow, a na obřích akcích typu EnTrance nebo Sunrise Festival. 3. března se pak do téhle hvězdné společnosti zařadí i pražská ROXY, která se stane vůbec prvním místem v ČR, kde Jonas Stenberg vystoupí!

Dále se těšte na rezidenta party Musica Bon Finixe, který má – stejně jako Jonas – release na labelu Musical Madness (konkrétně se jedná o společný track Atlas s finixovým Djským kolegou Lores. O samotný začátek akce se pak postará krásná mladá DJka Jaquillin, jež před pár týdny okouzlila návštěvníky House Factory Live! presents Hardwell v ostravským klubu Fabric.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSICA

Sobota 3. 3. 2012
Vstup: do 23:00 za 100 czk, poté za 150 czk
Vystupují:
Jonas Stenberg (SWE), Bon Finix, Jaquillin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MUSICA, 3.3. Roxy
2x 2 vstupy + 25% slevový voucher na produkty STORM London
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika