LMFAO zničili Prahu

LMFAO zničili Prahu

26. 02. 2012  |  Autor: Misha  |  Komentáře (4)
Jejich hudba většinou oslavuje party, život a pití. Styl, který hrají, sami označují jako \"party rock\". Název LMFAO je zkratka z anglického "Laughing My Fucking Ass Off" a docela dobře vystihuje tuto energickou dvojici, která zavítala také do Prahy. Tedy dvojice, SkyBlu nakonec v Praze ze zdravotních důvodů nevystoupil.
O tom, jak RedFoo zvládl vystupovat bez něj se do holešovické arény přišlo podívat překvapivě hodně lidí. I když proč překvapivě, tihle dva týpci jsou mezi mladými momentálně „nejvíc cool“. Jak moc jsou populární jsem měla možnost přesvědčit se na vlastní oči. LMFAO jsou známí svým originálním stylem oblečení, který si vymysleli. Jedná se o velice barevné kousky, kde většinou dominují zebro-tygro-gepardí vzory. A samozřejmě fanoušci nezaháleli a také se “nastrojili” do podobných hábitů. Upřímně, já bych takhle vymóděná vyrazila maximálně na maškarní ples. Asi je dnes moderní strávit 30 minut na solárku, pak nanést na obličej tunu makeupu, obléci se do růžovo-tygrovaného a velmi krátkého čehosi, nasadit si obrovské brýle téměř přes polovinu obličeje a vyrazit mezi lidi. A abych nepomlouvala jen dnešní mladé slečny, tak pánové, opravdu si myslíte, že když si vezmete legíny se vzorem geoparda a nasadíte si na hlavu černou paruku, že jste cool? A to nemluvím o „těch z jiné planety“, tedy o lidech, kteří měli celou dobu na hlavě krabici, to asi nikdy nepochopím.

Před samotným vystoupením LMFAO se pódium přiřítilo americké elektro-popové kvarteto Far East Movement. Všichni čtyři kluci jsou asijského původu a jejich prvním velkým hitem byla píseň Round Round k hollywoodskému filmu Rychle a zběsile: Tokyjská jízda. Musím uznat, že svoje vystoupení rozjeli ve velkém stylu a během prvních dvou písniček kolem mě všichni skákali jako pomatení. A to jste teprve měli vidět to šílenství, které začalo během několika prvních tónů jejich, v současnosti, největšího hitu Like a G6. Nejprve jsem si pomyslela, aby na mě nespadla obří obrazovka, ale hned poté jsem se začala obávat, co přijde až to rozbalí LMFAO. Ale na samotné vystoupení jsme si všichni museli počkat až do jedenácti. Čekání si lidé zkracovali různě, někteří se šli opít na bar, jiní se fotili s hosteskami nabízejícími energy drinky a jiní trénovaly taneční kreace.

A pak to přišlo, dlouho očekávané vystoupení LMFAO, na pódium se přiřítil RedFoo a párty mohla začít. Musím uznat, že ozvučení i efekty byly hodně vychytané, ale největší uznání si ode mě zaslouží doprovodná taneční skupina Quest Crew, která je považována za jednu z nejlepších na světě. Bez ní by celé vystoupení určitě nemělo tu správnou energii. RedFoo sice předváděl na pódium všelicos, aby na sebe upoutal pozornost, několikrát se převlékl a kolikrát skoro svlékl, ale i tak mě jeho vystoupení nijak zvlášť nenadchlo. Hlavně, už během prvních pěti minut jsem byla otrávená z jeho „Yeah, Baby“, které použil snad za každým slovem.

lmfao

Samozřejmě se dalo předpokládat, že největší odezvu budou mít u fanoušků ty nejznámější hity jako Party Rock Anthem, Champagne Showers a Sexy And I Know It. Až jsem se divila, co vše holešovická hala vydrží.

Co dodat na závěr? LMFAO předvedli velkou párty, na kterou budou jejich fanoušci dlouho vzpomínat.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LMFAO

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: od 690.- Kč, VIP vstupenky 2590.- Kč
Vystupují:
LMFAO
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

11. 03. 2012 | 16:31:36
+0 | -0

---

Bože.. Tak tady je někdo velký rejpal.. Vždyt jde o koncert a image.. Vzali si na sebe krabici, aby prostě měli nějakou image jako oni a co jako? Vždyt je to úplně normální jít takhle šíleně oháklá na koncert na stejně šílenou kapelu. To, že vystoupili až ve 22.00 bylo jasné, když před nima byly dvě ohlášené předkapely (Matthew Koma, FEM). A co je na tom, že říká YEAH BABY.. to prostě patří k jeho image a fanoušci to žerou.
Misha
27. 02. 2012 | 21:21:02
+0 | -0
Ahoj, tak vidim, ze clanek vyvolal vlnu odporu. Muj nazor je pouze jeden nazor z mnoha. Co se libi jednomu, nemusi se libit druhemu.
Tilburg
27. 02. 2012 | 20:27:37
+0 | -0
Mila Misho, moc by me zajimalo proc si vlastne sla na koncert kdyz te prekvapuji takove normalni veci viz. 1 odstavec. ja byl na koncerte v Berline a lidi akorat,kdo mohl tak se vymodil a tim dal najevo,ze ma rad kapelu.Ja kdyz neco neposloucham tak nejdu ani na koncert,proc taky.a po ceske republice si hodne vybiram kam pujdu.

27. 02. 2012 | 12:22:40
+0 | -0

slečna nechápe...

Slečna co psala tento článek viz-1. odstavec.....asi této skupině zdřejmě vubec nerozumí...to jak popisovala lidi přesně takový LMFAO jsou...takže je jasné že se je snaží fanoušci napodobit.....na hiphopovej koncert si přece také obleču tričko xxxxl a kalhoty pod zadek abych byla cool.......takže až začne rozumět fanouškum...at se ozyvá....
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika