Klub Depo - naděje klubové scény v Opavě

Klub Depo - naděje klubové scény v Opavě

27. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na konci loňského roku došlo v Opavě k několika zásadním událostem, které značným způsobem zasáhli místní klubovou scénu. Po svém více než desetiletém působení ukončil svou působnost klub Mrkev. Dále ze scény zmizel nový, ale bohužel, pouze rok fungující klub Mix bar. Taneční a hudební scéna v Opavě proto dostává novou naději v podobě nově vznikajícího klubu Depo.
Vyrostlo zde několik nových diskoték a zůstalo pár podniků majících v názvu označení „klub“. Tyto místa se ale svým programem, ani technickým zázemím zdaleka nepřibližují tomu, co si pod pojmem klub představí člověk, preferující klubovou scénu před mainstreamem.

My však nechceme nechat Opavský underground zaniknout. Nový klub Depo, vyrůstá na základech již zaniklého klubu Mrkev. Staré prostory po částečné rekonstrukci nabídnou zcela nový design. Kompletní proměna má za účel v Opavě vybudovat reprezentativní prostor pro konání akcí, zaměřených především na elektronickou hudební scénu. Excelentní technické zázemí slibuje vynikající hudební zážitek a kompletní upgrade světelného parku nabídne skvělé vizuální zážitky. Bohatá nabídka na baru jistě uspokojí každého návštěvníka, stejně tak jako profesionální personál.

V programu se můžete těšit na přední jména české elektronické scény a spoustu zajímavých a zvučných jmen ze zahraničí. V březnu budou naší rodnou kotlinu v klubu Depo reprezentovat například Kaisersoze, Roman Hyde, Pavel Krejl, No Money, Tráva a ze zahraničních hostů nás navštíví borci z Rakouska Body & Soul, reggae z Anglie nám představí Deadly Hunta a Kingpin a své dubstep umění dorazí předvést polský Brainpain. V klubu vás toho bude čekat mnohem více.

Program bude zaměřen na většinu hudebních žánrů patřících do správného klubu. Techno, house, drum’n’bass, trance, electro house, breakbeat, hip hop, reggae, tekkno. To vše a ještě mnohem víc vás čeká v Opavě v klubu Depo.

www.clubdepo.cz

Dodal: Peter Wünsch
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

04. 03. 2012 | 17:57:36
+0 | -0
Máte to tam fajn, ale ještě bych vymakala zdi připadají mi hrozně pusté a místo těch židlí bych dala znova boxy byly pohodlnější a lépe vypadají:))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika