Report z La Pascos Dream

Report z La Pascos Dream

15. 03. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
V sobotu 11. března jsem se vypravila na další pokračování party djů Wegy a Kima Pixy aka WeKi - La Pascos Dream na Bukanýr. Přestože jsem věděla, že se až tak neodvážu, jelikož mě tížila představa pracovní neděle, nemohla jsem na tomto mejdánku chybět.
V sobotu 11. března jsem se vypravila na další pokračování party djů Wegy a Kima Pixy aka WeKi - La Pascos Dream na Bukanýr. Přestože jsem věděla, že se až tak neodvážu, jelikož mě tížila představa pracovní neděle, nemohla jsem na tomto mejdánku chybět. Mezi lidmi chodícími na akce už bude jen velmi málo osob, kteří tuhle akci neznají, ale ne každý už zná její historii a jak se vlastně kluci dali dohromady. Oba hráli na Bukanýru, ovšem každý zvlášť a znali se pouze podle vidění. Oba se také věnovali vlastní tvorbě a tak si vyrazili párkrát na pivko, zjistili že mají hudebně i nehudebně spoustu společného a už byla ruka v rukávě.

lp

La Pascos Dream už brzy oslaví 1. narozeniny a získává si stále větší zájem cluberrů. Na každou akci je pozván jiný host, tuto sobotu to byl například dj Bon Finix (v minulosti Aiffel, Joel Einhorn a mnoho dalších).

Bon Finix v sobotu rozjel především house a progressive house a to pořádně našláplý. V ten moment jsem akorát dorazila na Bukanýr, který už praskal ve švech a dostat se k baru bylo občas nad moje síly. I když v tomto směru se já nikdy nevzdávám. Bohužel jsem slyšela jen asi hodinu ze setu Bona Finixe, ale bukanýrské osazenstvo slušně nažhavil, roztančil a připravil na nástup domácího elektrotýmu v podání Kima Pixy a Wegy.

Co se dělo od chvíle, kdy obsadili místo za gramofony se dá nazvat elektropeklem. Kluci se pořádně rozdováděli a jejich dobrá nálada se automaticky přenesla na všechny návštěvníky houseboatu. Hrál se elektro-house s prvky hip hopu a všechny možné formy elektra i z jejich vlastní tvorby, kterou máme v poslední době možnost slyšet na každé party, kde hrají.

lp

Atmosféra byla naprosto super, spousta známých a většinou věkem starších cluberrů, což já osobně na akcích preferuji. Rozhodně nebudu přehánět, když atmosféru nazvu domácí a rodinnou. K vidění jsou tu občas velmi zajímaví tanečníci, tentokrát se tu vyskytl jeden na kolečkových bruslích s červenými diodami či tzv. lyžař s lyžařskými brýlemi.

Bohužel mě tížilo svědomí, že budu v neděli v práci k ničemu a tak už jsem radši po 4 hodině ranní vzala nohy na ramena. Než jsem tak učinila, zeptala jsem se ještě kluků na pár věcí, které si myslím nebudou zajímat jen mě, takže tady je jejich krátká zpověď týkající se party La Pascos Dream, jejich tvorby a plánů do budoucna:

1. Párty La Pascos Dream pomalu oslaví 1 rok, jak se na to kluci těšíte a co můžeme čekat od tohoto mejdanu do budoucna?
Těšíme se velice, především máme radost, že se lidem líbí náš electro sound, a že je tolik navštěvován a děkujeme všem, kteří nás osobně ocenili nebo ocení, neboť nám to dodává dobrý pocit a energii a velice nás těší vidět na návštěvnících, že je naše mejdany stále baví.
Do budoucna se můžete těšit na spoustu nových hostů jako např. djů: Airta, Chrise Sadlera, Brauna a výhledově možná i na nějaké zahraniční hvězdy!

2. Všimla jsem si, že začínáte hrát také electro-house s prvky hip hopu, jak Vás to napadlo, můžete to blíže specifikovat?
Rozhodně hned na úvod: nemyslíme si, že jsme vymysleli nějaký nový hudební styl. V zahraničí je tato občasná kombinace již známá, ale u nás doposud nikoliv nebo neznáme nikoho, kdo by kombinoval electro-house s hip hopem v takové míře, jako my. A proč nás.

3. Jak to vypadá s vlastní tvorbou WeKi?
Naší vlastní tvorbu WeKi hrajeme pokaždé na všech našich párty a co se týče zveřejnění… uvidíme v dubnu, možná, že se konečně dočkáte naší první vinylové desky.

A to je vše, po této rychlozpovědi jsem se vydala do sněhových závějí a vánice, která myslím tu noc nepřekvapila jen mě.

Fotky z této akce zde

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 03. 2006 | 09:35:08
+0 | -0
jjj, souhlas :) la pascos je jedna z hodne vydarenych parties. uz se tesim na 1. narozky :) a navic ta rodinna atmosfera na bukanyru je proste k nezaplaceni. viva la bukanyr a weki :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika