A Banquet si na křest desky pozvali zahraniční hosty

A Banquet si na křest desky pozvali zahraniční hosty

29. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Křest debutové desky Breath kapely A Banquet se neúprosně blíží. Deska, kterou A Banquet koncem loňského roku nahrávali v Chicagu s producentem Stevem Albinim (Nirvana, Pixies), bude obsahovat 11 skladeb. První singl s názvem Far Away bude zveřejněn v průběhu března formou videoklipu.
Kapela v souvislosti se svým křtem oznámila jména zahraničních hostů, kteří se jejich slavnostního koncertu zúčastní. Budou jimi slovenští Talkshow a Low-fi z Itálie.

Talkshow je slovenská indie-rock/post-punková kapela založená v roce 2008 v Bratislavě. Zvuk kapely je založený na agresivních melody-garage rock-sound riffových kytarách, mohutné base, tvrdých bicích, temných klávesách a expresivním zpěvu.

Low-fi je italské kvarteto vedené dvojčaty Alessandrem a Adrianem. Se svým new wave/electro/post-punkem se podíleli na několika kompilacích a odehráli spousty koncertů napříč Itálií a východní Evropou. V roce 2010 vydali u Octopus Records své EP a nedávno jim vyšlo jejich debutové album What We Are Is Secret.

„Křest desky v Lucerně bude oslavou naší skoro roční práce na desce. Za tu dobu jsme se toho hodně naučili a zase vyvinuli futu-roll dál. Zároveň to bude první koncert v Praze po téměř půlroční pauze, kterou jsme věnovali nahrávání. Takže si to určitě nenechte ujít, budeme mít opravdu spoustu novinek!“ vzkazuje Mathieu.

www.a-banquet.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: A BANQUET

Úterý 10. 4. 2012
Vstup: 130 Kč
Vystupují:
A Banquet, Talkshow, Low-fi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika