Toxique pokřtí album v Lucerna Music Baru

Toxique pokřtí album v Lucerna Music Baru

05. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po mnoha měsících vymetání večírků a popojíždění po D1 vydávají Toxique své třetí řadové album pod názvem Tips For Grown Up Kids. Na zvuku nového alba zanechala nesmazatelnou stopu nová zkušenost s djingem, který kapela v poslední době rozjíždí v rámci svých koncertů. Toxique desku pokřtí již ve středu v LMB.
K soundu nové desky TOXIQUE dodávají: “Tuhle desku doporučujeme poslouchat s rukama nahoře a s partičkou těch nejzvrhlejších kámošů!” Aby se necítili opuštěně, pozvali si do studia pár kumpánů, se kterými za nocí běsnili kolem mixážního pultu a den za dnem pustošili studio SONO, kde “natáčení” probíhalo. Mezi největší energetické držáky patřila hlavně půvabná Ewa Farna, zřejmě pro svůj nízký věk a dobrou životosprávu. Kapelu přijel podpořit také ostrovní zpěvák s dokonale charismatickým hlasem Justin Lavash. O grafickou podobu alba se mezitím v povzdálí starali fenomenální ExLovers.



Prvním singlem desky se stala píseň „Toxique Girls“, ve které se Klára s Ewou utkají ve smrtícím rapovém battlu. Klip, který bude mít svou premiéru v polovině února vznikal v magickém období babího léta a režisér Boo Dya, jeden z mála členů štábu, kteří natáčení přečkali bez úhony, o něm říká: “Byla to nonstop jízda v hippie stylu a to asi mluví za vše. Na ten klip se těšte, bude to pestrý!”

Jak už to tak bývá, s novou deskou příchází také milá povinnost mega oslavičky ve formě křtu – ten si TOXIQUE vychutnají 7.března v pražském Lucerna Music Baru. Večer bude vyjímečný také tím, že během něj TOXIQUE oslaví své páté narozeniny – téměř na den přesně!

www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOXIQUE – KŘEST CD

Středa 7. 3. 2012
Vstup: 180 Kč
Vystupují:
Toxique
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika