Světový zvuk v podání City Birds v Yes klubu

Světový zvuk v podání City Birds v Yes klubu

07. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Po 4 úspěšných dílech se City Birds vracejí na místo činu! Celkem 5 djs představí 9. 3. v Yes klubu ten nejnovější materiál z oblasti minimal a dirty chic music. Speciálními hosty budou tentokrát Charly Andreo a Raphael Pujol z Bruselu. V line upu mají dále zastoupení domácí TGT, Sonja a Marconi.
Pojďme si nyní krátce představit jednotlivé hosty březnových City Birds.

Charly Andreo byl v mládí inspirován především francouzským technem, v kterém nechyběly výrazné perkuse silně připomínající brazislké rytmy. Není to ostatně vůbec náhoda, neboť se sám narodil v Brazílii. Charly procestoval již mnoho míst, kde organizoval spoustu underground parties . Objevil se např. v Sao Paolu, New Yorku, Paříži, Mexico City, Ženevě, Bristolu, Casablance, Alicante a v Sarajevu. Momentálně žije v Bruselu, kde pořádá své rezidentní parties the '26 Underground' a the 'Black Ties, White Lies' .

 


 
Raphael Pujol byl sedm let aktivním djem a producentem především v Kalofornii, kde vystoupil na mnohých eventech, vyhrál zde probíhající populární dj battly a byl hostem i jednoho z nejdivočejších parties v Hollywoodu s názvem The Avalon & Cinespace. Dnes žije v Bruselu, kde je zapojen hned do několika hudebních projektů. Raphael hraje trendové energické groovy techno, které rozhodně nenechá nikoho dlouho sedět.

Dalším hostem z řad tuzemských djs je TGT – pořadatel legendární akce Aquaphonic, momentálně producent a dj, hrající nejen v rodných Čechách, ale například i v Polsku či Irsku.

Po úspěšném vystoupení na minulém dílu si svou účast zopakuje Marconi - dj a producent z Pardubic hrající moderní světový zvuk včetně vlastních autorských skladeb, které mu nedávno vyšly na labelu La Pascos Records.

Line up uzavře rezidentní Sonja, která na City Birds zahraje po měsíční pauze. V jejím podání se můžete těšit na další set s příběhem, kterému nebude chybět feeling ani drive.

Line up:
10 - 11.30 TGT (CZ)
11.30 - 1 Marconi (CZ)
1 - 3 Sonja (CZ)
3h - 4.30 Charly Andreo (FR/BR)
4.30 - 6 Raphael (FR/US)

Potvrď svou účast na Facebooku
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITY BIRDS PRESENTS CRASH

Pátek 9. 3. 2012
Vstup: do 23h zdarma poté 100 Kč
Vystupují:
Charly Andreo (FR/BR), Raphael (FR/US), TGT, Marconi, Sonja
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika