Ministry of sound poprvé v Čechách

Ministry of sound poprvé v Čechách

05. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je to už přes 20 let, kdy klub Ministry of Sound přinesl house ze Států do Evropy. Co víc, byl prvním klubem na světě s prostorem věnovaným pouze zvuku. Inspirován ravovým létem lásky a newyorskými housovými podniky, obrátil obvyklý koncept zcela naruby. 30. března se koncept MoS poprvé představí také v ČR v Atelier clubu.
MoS na první místo postavil zvuk, na druhé světla a až potom design. Právě zvuk hraje hlavní roli dodnes a ztělesňuje celé Ministry of Sound, které se rozrostlo bez nadsázky do celého světa. Dvě dekády Ministry of Sound vytváří chvíle, pro které lidé žijí. V roce 1991 jste museli do Londýna, abyste tu euforii zažili. Dnes, ať už posloucháte, sledujete, nosíte, stahujete či prohlížíte cokoliv z Ministry of Sound kdekoliv na světě, stále existuje jediné pravidlo: hudba na prvním místě!

Přes 50 alb, 15 hitových singlů, 3,5 milionu prodejů a milion návštěvníků na více než 1000 párty každý rok. Nyní můžete otevřít oči a připojit se k nim!



Patrick Hagenaar – s vystoupeními po celém světě, týdenní celosvětovou rádiovou show, hudební produkcí respektovanou DJi jako David Guetta, Axwell nebo Erick Morillo je Patrick Hagenaar rychle stoupající holandskou hvězdou, která nemůže být na špatné cestě! Svůj hudební příběh začal psát v roce 1999, kdy si podmanil londýnskou klubovou scénu svým uplifting housovým zvukem na místech jako Ministry of Sound, Turnmills, The Cross, Pacha, The Egg či Heaven. V roce 2006 si Ministry of Sound zvolilo Patricka jako rezidentního DJe pro svá turné napříč Evropou, Asií, Čínou, Afrikou i celou Amerikou. Patrickův projekt 'Hagenaar & Albrecht' s Alistairem Albrechtem má na kontě rezidenturu v Pacha Londýn a skladby pravidelně okupující housové DJ hitparády. Najděte si třeba ‘In & Out’, jíž si oblíbili DJs od Davida Guetty po Armina van Buurena. Ač se bavíme opravdu jen ve stručnosti, je jasné, že máme příležitost v ČR přivítat Holanďana nastartovaného k absolutnímu vrcholu taneční scény!

hagenaar

DJ Loutka, základní kámen české taneční scény, jeden z mála, který stále drží celou stavbu pohromadě. Jeho pestrá a dlouhá hudební historie čítá počátky house music v Česku, pravidelné párty v KD Ládví nebo české prvenství v amsterodamském klubu Roxy, kam ho v roce ’94 pozval Joost Van Bellen. Následovalo angažmá takřka ve všech předních holandských klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid). V Praze má za sebou nesčetně akcí, rezidenturu v klubech Radost FX a Roxy. Loutkovy DJské sety jsou pověstné nekonečným střídáním nálad a jeho souznění s tančícím publikem často působí až mysticky. Slovo legenda trpí nadužíváním, napadá vás ale ve spojení s Loutkou cokoliv příhodnějšího?

MarcoS je nekorunovaným králem nejen pražských afterparties. Jeho energický na vibrujícím basovém drive založený house je pověstný svými magickými schopnostmi. Kdyby se o něm dověděli v Rakousku u Rudých Býků, jistojistě by ho vymačkali do svých modrých plechovek. MarcoS totiž dokáže tomu správnému publiku (ano, vám) pumpovat energii do žil klidně až do odpoledne dne následujícího po večeru, kdy jste se vyrazili bavit. Tohle je potřeba zažít, doma ohlaste pozdní příchod.

Toni Glide se uvedl ve velkém stylu v roce 2008, kdy si jej pro svou show Dance Exxtravaganza vybralo celonárodní rádio Evropa 2 a kdy se stal rezidentem Meccamixu a klubu Duplex. V roce 2009 odstartoval vlastní noci Victory s DJem NEO v klubu Mecca a rezidenturu v klubu Celnice. Toniho remix skladby DJ Neo – Just Another Crack vyskočil s celým EP na celosvětové 8. místo prodejního žebříčku progressive house skladeb na juno.co.uk. Aktuální remix skladby What Happens in Vegas od Chuckieho a Gregora Salta povyšuje tuzemský progressive house na globální úroveň. Jeho vydání očekávejte pod novým projektem Hyperbella. Naposledy Toni vystoupil ze svého studia do světel reflektorů na párty Shake Stream právě v Atelier Clubu, kde po britských headlinerech Audio:Hertz UK vytřel všem zrak ještě větším rozbitím davu. Po jeho energickém nakopnutí publikum neopustilo parket do osmé hodiny ranní. Během Toniho vystoupení na Ministry of Sound zpozorněte, připravil si pro nás exkluzivní premiéru nejnovější skladby!

Facebook

Dodal: Bronislav Winkler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINISTRY OF SOUND PRAGUE

Pátek 30. 3. 2012
Vstup: 120 kč/ 200 Kč/ 250 Kč/ VIP 1 250 Kč/ 1 500 Kč
Vystupují:
Patrick Hagenaar, Loutka, MarcoS, Toni Glide
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MINISTRY OF SOUND PRAGUE, 30.3. Atelier klub
2 x 1 vstup, 1 x triko MoS World Tour, 2 x klíčenka MoS, 2 x vějíř MoS, 4 x kšilt MoS
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika