LED obrazovky v klubech a barech

LED obrazovky v klubech a barech

07. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velkoplošné LED obrazovky se již pomalu i v Čechách objevují v klubech, music barech a na diskotékách. Asi každý je zná z koncertů a festivalů, kde díky své velikosti přiblíží atraktivní scénu, známou DJ hvězdu nebo kapelu, na kterou jste přišli.
V klubech a na diskotékách mají LED obrazovky dvě základní využití. Designové a informační. V interiéru se LED obrazovka může umístit jak na stropě, na zdi za zády DJe, na DJském pultu, na stěnách, okolo sloupů tedy kdekoliv uvnitř a to jako designovka, s perfektní možností zobrazování informací třeba s tím, kdo hraje za DJe, kdo bude hrát po něm, za kolik je panák vodky s Redbullem a jaký je program třeba na příští víkend. Kromě toho si na této velkoplošné obrazovce, třeba až o velikosti 12x5 metrů můžete pouštět TV přenos fotbalu, hokeje, OH, MS, ME, webové stránky, filmy, TV, video klipy, facebookový profil či cokoliv jiného. Velikost a tvary LED obrazovky nejsou ničím omezeny.

led

Druhou možností je umístit LED obrazovku ven a využívat ji jako outdoorovou velkoplošnou obrazovku. Tyto venkovní obrazovky mají široké využití. Daný klub může upozorňovat na akci v aktuální den a přinášet akční informace z toho večera včetně on-line přenosu. V průběhu celého týdne pak informace o dalších plánovaných akcích. Vše může být animováno graficky, videa a reklamní sekce se dají jednoduše skládat a měnit pomocí speciálního SW TriCo manager, který je dodáván k těmto obrazovkám zdarma.

led

Dávno už jsou pryč časy statické reklamy. Aby se dnes podařilo zákazníka zaujmout, je potřeba pohyb a dynamika, o to více v klubech, music barech a disko. Právě tento předpoklad splňují naše velkoplošné LED obrazovky. Jako reklamní plocha jsou jedním z nejúčinnějších reklamních nástrojů dnešní doby. Zajímavá informace upoutá oči potenciálního zákazníka, kterému může být následně naservírována požadovaná informace o drinku, další akci nebo jiné vychytávce. LED obrazovka je velmi chytré a efektivní řešení jak sdílet informace atraktivním způsobem. Jejich podstatnou výhodou je možnost měnit několik různých reklam či spotů a to pouhým stisknutím tlačítka na počítači. Oproti složité výměně klasické reklamy navíc ušetříte čas a finance. Na víc si můžete spočítat sami kolik stojí LED obrazovka.

V případě jakéhokoliv dotazu jsme k dispozici na www.LEDvelkoplosneOBRAZOVKY.cz, emailu info@ledvelkoplosneobrazovky.cz nebo kdykoliv můžete volat +420 606 223 224.

Dodal: František Michálek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika