Ferry Corsten vydává nové album WKND

Ferry Corsten vydává nové album WKND

08. 03. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Ferry Corsten po více jak čtyřech letech vydává nové album WKND, které ihned zaútočilo na přední příčky v žebříčkách iTunes ve Spojených státech a v domovském Nizozemsku.
"Po 20 letech Ferry na to ještě to má - a má na to ještě dost sil!" píše USA Trance Movement. "Corstenovo album WKND vás bude dokonale bavit od začátku do konce", se pro změnu dozvíte v recenzi na serveru about.com.

Ferry sám o albu říká: "Téma z alba je vlastně skryto v samotném názvu WKND (pozn. redakce - což je vlastně v překladu zkratka pro víkend). Album má vytvořit ten víkendový pocit, kdy odpočíváte a bavíte se. Všeobecně je známo, že o víkendu chcete mít dobrou náladu, a nechcete řešit žádné problémy. To je důvod, proč jsem chtěl, aby album vyzařovalo pozitivní energii. Na albu najdete mnohem více vokálových skladeb než na jakémkoliv jiném. Na desce jsem pracoval něco přes rok a jsem opravdu hrdý na výsledek. Už teď se nemůžu dočkat, až uslyším reakce od fanoušků! "

Poměrně dost skladeb na albu již zaútočilo na taneční hitparády po celém světě a ve svých setech je točí Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, Gareth Emery, Hardwell, Markus Schulz, Above & Beyond, Benny Benassi, Sander van Doorn, Arty a mnoho dalších. S albem WKND Ferry Corsten oslavuje své dvacáté výročí produkce elektronické taneční hudby.

Album obsahuje 14 skladeb, přičemž jednu exkluzivní bonusovou věc naleznete jen na iTunes, na kterém WKND vyšel 24. února. V současnosti nejhranějším hitem z Ferryho nového alba je singl Ain't No Stoppin který svým hlasem doprovodil Ben Hague. Na albu spolupracoval Ferry s Arminem van Buurenem, Duanem Hardenem, s vokalistkami Sarah Bettens, Betsie Larkin, Aruna, Ben Hague, Ellie Lawson, Jes a Amba Shepherd. WKND je opět odrazem produkčních schopností Ferryho Corstena. Ferrymu se opět podařilo posunout laťku o něco výš. Vy čekáte na pátek? WKND začíná už s tímto albem!

Preview z alba:



K příležitosti vydání čtvrtého uměleckého alba proběhne v sobotu, 10. března 2012 oficiální release party v rámci akce Full on Ferry v holandském klubu Matrixx ve městě Nijmegen.

Na Full on Ferry - WKND release party bude hrát Ferry Corsten back2back sety s Aly & Fila a Zoo Brazil. Rezident parties Full on Ferry Marc Simz se postará o začátek akce. Na křtu nebude chybět ani živý doprovod v podání Bena Haaga. Vstupenky na Full On Ferry - WKND release party je možné zakoupit skrze Paylogic za € 20

Pozvánka na akci:
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika