Klubovka BE AT: přiveze Alexkida

Klubovka BE AT: přiveze Alexkida

20. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pařížský producent remixér a dj Alexkid se dostal k muzice v 90. letech. Jeho pestrou kariéru odstartoval Laurent Garnier, když se rozhodl vydat Alexovi jeho první album Playground. Nenechte si ujít vystoupení tohoto zajímavého producentského chameleona v pátek 30. 3. v Chapeau Rouge. O support se postarají rezidenti Schwa a Ark.
Po vydání debutu Playground, na známém, dnes už ex-labelu, F-Communication, se Alexkid dostal do popředí tohoto legendárního labelu a začal vydavát tracky a remixy po boku takových hvězd jako jsou Mr. Oizo a St.Germain. V této době dělá Alex různé odnože elektronické hudby - od Drum and Bass po Electro, Acid house či Downtempo a spolupracuje například s rakouským Dorfmeisterem. V roce 2003 vydává Alexkid svůj zatim asi největší hit “Come with Me”. Tento track byl licensován na řadu kompilací a mnohokrát zremixován například producenty jako Brett Johnson nebo Tiga.



Díky singlu “Come with Me” a následujícímu albu “Mint” začíná Alex cestovat a hrát na známých festivalech po celém světě . Brzy na to se jako remixér podepisuje pod taková jména jako Damian Lazarus a George Michael.

V roce 2007 dostává Alex rezidentní noc v klubu Water-Gate a stěhuje se s celou rodinou do Berlína. V roce 2009 začíná Alexkid spolupracovat s M.a.n.d.y a labely jako Cadenza, Rekids, NRK. A aby toho nebylo málo tak se Alex také podílí na výrobě softwaru a pluginů pro firmu Ableton Live.

Facebook event

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT:

Pátek 30. 3. 2012
Vystupují:
ALEXKID (fr/Cadenza/Get Physical) & Schwa & Ark
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE AT:, 30.3. Chapeau Rouge
2x1 vstup + balíček od BE AT: a Growshop.cz
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika