Tzesar v celosvětové distribuci na iTunes

Tzesar v celosvětové distribuci na iTunes

26. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jestliže je rok 2012 náznakem velkých změn, můžete věřit, že velké změny se chystají i v domácí muzice kolem východočeského producenta Tzesara. První jarní vlašťovkou, která přišla hned první jarní den, 21. 3. 2012, bylo vydání nového alba City Shit.
Na albu naleznete pohromadě všechny tracky, které sklízely loňský rok největší úspěchy na Tzesarových kanálech Youtube nebo Soundcloud. Právě na zmiňovaných sociálních sítí se TZESAR stává bezpochyby jedním z českých producentů, kteří míří nejrychleji vzhůru. Jeho tracky na oficiálním Youtube kanále zhlédne denně 600 lidí až z 80 různých zemí světa a celkový počet zhlédnutí kanálu s velkým náskokem převyšuje všechny tzv. domácí top dje. Na Soundcloudu se stává již běžných zvykem, že jeho nové tracky vyčerpají během 2 dnů až jednoho týdne limit stažení zdarma a v současné době všechny jeho tracky tento limit pokořily.

Album City Shit je v distribuci po celém světě ve všech obchodech iTunes. Na všech kontinentech světa od Austrálie, Argentiny, přes Japonsko až po USA a Venezuelu je nyní možné slyšet českou house music. Na podzim loňského roku byl spuštěn český iTunes store, takže album je k dostání také v České republice. Značka iTunes ovšem není záležitostí pouze majitelů produktu Apple, jak se mnozí domnívají. Muziku z iTunes store mohou stahovat a kupovat i uživatelé běžných PC, stačí jim pouze nainstalovat jednoduchý program ze stránek iTunes.



Nutno říci, že City Shit je převážně housové album, přestože je pár tracků označováno přídavkem big room soundu. Nenaleznete v něm ovšem mainstremovou house music. TZESAR má svůj vlastní zvuk, nezajímají ho trendy a dělá v muzice to, co ho baví. Úvodní track „One More Chance“ poprvé zazářil na podzim roku 2011 a dočkal se vydání na New Yorkském labelu Beatcanteen (USA). Za zmínku stojí i vyletněný disco housový track „In Love Again“, ke kterému existuje na Youtube také speciální videoklip. Album uzavírá track „Let the Music“, což byl první úspěšný track v roce 2011, kterému se dostalo kladných ohlasů od djů z různých koutů světa. Ostatně sami můžete posoudit, zda má tvorba producenta TZESARa světový zvuk. Album je k prodeji zde v distribuci Discofan records.

Pokud nemáte iTunes, speciální fanouškovská verze nenápadně vyšla již na přelomu roku a obsahuje 2 bonus tracky navíc + videoklip. Jednotlivé tracky lze poslechnout na této adrese: tzesar.bandcamp.com/album/city-shit

Jak již bylo naznačeno v úvodu, změny v producentské činnosti jsou velké a tak vydání bilančního alba City Shit není jedinou novinkou tohoto producenta. TZESAR v březnu uzavřel spolupráci se zahraničními labely v Americe a Holandsku. Díky kvalitním distributorům je produkce autorizována ve 240 zemích světa a míří až do 80 dj obchodů po celém světě. Od dubna je naplánován každých 14 dní nový release s novým zvukem house music. Kromě toho zakládá vlastní label Discofan records a díky mnoha kontaktům s producenty z různých zemí připravuje vydání kompilace „The World Of Disco“.

Info: http://www.soundcloud.com/djtzesar http://www.youtube.com/technohousepunk

Dodal: DJ Tzesar
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika