4. díl párty Strong Beats

4. díl párty Strong Beats

20. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po prvních třech úspěšných dílech Strong Beats pořadatelé nabyli zkušeností a připravili 4. díl s názvem Strong Beats – Drum´n´Hell.
Na hlavním prvním vás čeká smršť těch nejlepších DnB/Jungle kousků, kterými vás provedou DJs: Okan, Airbees a domácí Grasshopper&Cyberpete. Jako hlavní a speciální host večera se představí všem dobře známý velmi variabilní top cz DJ Philip TBC, který vám předvede svůj pestrý set plný scratchů a různých vychytávek mixovaný na 3ech gramofonech, ve kterém s přehledem kombinuje DnB spolu s Tekknem, Hip-Hopem nebo Breakbeatem. Pro ty kteří dávají přednost rovnějším hudebním stylům máme určenou druhou stage, kde si můžete zatančit či odpočinout v rytmech House nebo Breakbeatu. O zábavu na tomto stage se postarají zkušení Trifid, Loud, Ice, Georges a Shaffa54.

Celá akce odstartuje 20 hodinou večerní a bude se opět konat v prostorách příjemného klubu Barakuda ve Dvoře Králové, který vám může nabídnout dostatečnou kapacitu, velice příjemné prostředí, bar s točeným pivkem a lidovými cenami.

S cenou u vstupu se vám snažíme být přijatelní a tak se do klubu dostanete do 22hod za 60 kaček. Po 22 hod to bude 80Kč. Tahle akce bude opravdu výjimečná a ty by jsi na ní rozhodně neměl chybět.

tbc
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika