Uzávěrka na Red Bull Music Academy se blíží

Uzávěrka na Red Bull Music Academy se blíží

28. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Děláš do elektronický muziky a chceš strávit podzim v New York City? Přihlaš se na Red Bull Music Academy, která se letos koná právě ve městě, které nikdy nespí. Pozor, aplikační fáze, během níž organizátoři přijímají přihlášky, končí už příští týden 2. dubna.
Red Bull Music Academy je vysněný čtrnáctidenní hudební workshop pro talenty z celého světa. Je to otevřený muzikantům, producentům, lovcům vinylů, zpěvákům, MCs, orchestrálním skladatelům či třeba digitálním beatmakerům.

Vybraní účastníci mají dva týdny jen a jen na muziku, o nic jiného se nemusí starat. Veškerý pobyt a cestu jim zajistí akademie. K tomu pro ně zorganizuje plno přednášek a setkání se zajímavými lidmi z hudebního průmyslu a vystoupení v newyorských klubech. Zní to jako sen, ale je to realita Red Bull Music Academy. Loni se jí zúčastnila Petra Hermannová ze skupiny Fiordmoss, před ní to byl třeba Vec, IM Cyber, Lucca, Juanita Juarez, Katcha, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee nebo DJ Hech.

Co je Red Bull Music Academy Jak na Red Bull Music Academy
 


Všechny potřebné informace ohledně Red Bull Music Academy najdete na www.redbullmusicacademy.com a www.redbull.cz/musicacademy

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika