The Sound Of The Netherlands v Yes klubu

The Sound Of The Netherlands v Yes klubu

02. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sobota 28. 4. bude v Yes klubu ve znamení trance music. Představí se nizozemští djs Renvo a DiVasco. Které podpoří domácí David Justian, Matamar a Daun. Česko-nizozemská akce vás vyjde na pouhých 50 kč.
RENVO - vlastním jménem Joey Janssen, pochází z nizozemského Arnhemu. Ve věku 12 let objevil beaty Tiesta a Rank 1, jejichž hudbu miloval. Od 14 let začal skládat hudbu. Postupně se začal učit djingu z vinylů od svého nejlepšího kamaráda.

Minulý rok uspořádal Armin van Buuren DJ Contest v Nizozemí. Joey vyhrál tuto soutěž a byl samotným Arminem korunován jako největší nadcházející talent v Nizozemsku pro rok 2011. Armin také nabídl Renvovi smlouvu u jeho labelu: Armada Music.

Hraní na festivalu Dancetour, A State of Trance 500 Trance v Nizozemí a výhra Seat’s Next DJ je jen začátek, co můžeme od Renva očekávat.

DI VASCO- DiVasco se narodil 7. října v roce 1990. Vyrostl v nizozemské jižní venkovské oblasti, kde se rozvinula jeho vášeň. Věděl všechno o cd přehrávačích dříve, než se naučil jezdit na kole.

Chce, aby hudba odrážela jeho osobnost - je to všechno o sdílení. Proto se začal věnovat vytváření hudby. Jeho láska k elektronické hudbě položila základ pro jeho první produkci. V září 2010 DiVasco byl výhradně vybrán stát se studentem na HBA. Tato zvláštní škola pro umělce dává DiVascovi potřebné vzdělání pro rozvíjení se sama sebe jako umělce. Bylo to prokázáno v jeho první profesionální produkci a rozmanitých vystoupeních, abychom jmenovali jen namátkou: A State of Trance 500 a Club Space Ibiza. DiVasco pracuje na svých dalších velkých krocích a na EDM scéně se stává známější tváří.

MATAMAR –Djský projekt Matamar je tvořen dvojicí Mark Airman a Mata C. Svoji pouť na klubové scéně odstartoval v létě roku 2006 svojí vlastní akcí v klubu CZ Beat. Krátce na to započali pořádání dnes už jedné z tradičních tranceových akcí - Language of Trance v klubu Vertigo. Tato noc společně s nocí E-Motion jako jediné zastupovaly tranceovou scénu u nás. Pod taktovkou residentů Matamar se postupně vystřídali ta nejlepší trance jména ( Michael C, Laydee Jane nebo Petr Holman, Kamil Polner (Armada/SK), Daniel Kandi (Anjunabeats/DK), Daniel Wanrooy (Progression - Black Hole/NL), Stoneface & Terminal z labelu Euphonic a další).

Díky svému osobitému stylu se hned zpočátku umístili v prestižní anketě o2 Dance Music Awards 2006 na 3. místě v kategorii Objev roku a také v anketě Trance.cz Awards 2006 a v kategoriích objev roku (2. místo) a Domácí dj roku (9. místo).

MATAMAR jste kromě vystoupení v klubech mohli slyšet i v mnoha radio show, kterými jsou například Podvečer s Foxem na radiu Akropolis, Numark Dance Conference a Clubmix na Dance Radiu. Především je třeba zmínit jejich vlastní radioshow s názvem Language of Trance, která se v současné době vysílá každý týden na více než 50 světových radiostanicích, kde Matamar představují nejen aktuální novinky z daného měsíce, ale také pravidelné exlusivní guestmixy od zahraničních trance star.

V současné době se Matamar soustředí na tvorbu vlastní produkce a rozvoj své radioshow, kam si zvou čím dál tím zajímavejší hosty i na pořádání nových parties pod hlavičkou Language of Trance, kterou zaštiťuje jejich pořadatelská a bookingová agentura LOT Music.

Zapálení Matamaru pro hudbu se odráží v jejich setech, které jsou plné energie a kombinují styly jako trance, progressive s elektro prvky a tech-trance. Jejich vystoupení vždy velmi originální a zajímavé - svou pověst budují zejména na dokonalé komunikaci s publikem.

DAVID JUSTIAN-mladý a nápaditý představitel trance, progressive trance, který pro Vás vybírá ty nejnovější a nejnabitější tracky. Jeho produkci jste mohli donedávna slýchat na českém rádiu Fun1Station. A stále ještě můžete poslouchat na německém Trancefan.de,každou první sobotu v měsíci. Se svým dřívějším DJ kolegou MCB pořádal akce EXPECTATION a jako duo hráli v mnoha klubech jako: Fragola, Le Mirage, JET SET, O2, Gecko, Sýpka, Inside, Manana Music Bar, Molotow, Vertigo, Styx, Chateau rouge, Červ, Guru, World Club, Občanská Plovárna, PM Music Bar, Mystery a mnoho dalších….
Na akci, kde si David zahrál po boku světoznámého DJe Jerryho Ropera se seznámil se svou nynější DJskou partnerkou Anne Angel, se kterou založil formaci JUST ANGEL.Toto technicky čisté a energií nabité duo hrající back 2 back zaujme široké spektrum fanoušků. Atmosféru jejich show můžete vychutnat v klubech : Insomnia, PM klub, Le Mirage, Atlanta……

V současné době se David opět začíná věnovat své vlastní produkci, připravuje akce s českými a holandskými mladými DJs( SETRISE, Kay Wilder, Renvo, DiVasco, SPARK 7, Daun, …), pokračuje ve své radioshow……

DAUN - veselý, permanentně usměvavý a pozitivně naladěný DJ se zápalem pro technicky čistý progressive house. Hrál po boku většiny našich předních DJs jako Chris Sadler, Pavel Krejdl, Loutka,se kterým hrál na festivalu Mácháč 2011. Mohli jste ho vidět v klubech jako je Roxy, Matrix, Bukanýr, Studio 54, Insomnia nebo v jeho dřívějším klubu Mystery. Nyní se pyšní rezidenturou v pražských Žlutých lázních, pořádá akce v domovském Kostelci a jeho okolí s DJskými kolegy, jako pořadatel proniká i do velkých pražských klubů .

Facebook event

Dodal: David Justian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE SOUND OF NETEHRLANDS

Sobota 28. 4. 2012
Vstup: 100 kč /50 kč (pro Facebook uživatele)
Vystupují:
renvo (nl), divasco (nl), david justian, matamar, spark7
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika