Satronica headlinerem party Darkraiser 1

Satronica headlinerem party Darkraiser 1

09. 04. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
V dubnovém Trance & Progressive kalendáři jsme vás informovali o akci Darkraiser, která proběhne 20. dubna ve slovenském Metroklubu v Šale. V následujícím článku vám blíže představíme headlinera party.
Matt Moran aka Satronica je DJ a producent z USA. Matt poprvé objevil tvrdou elektronickou hudbu ve svém domovském New Yorku již v polovině 90. Let. Nejprve se představil jako vokálový doprovod v live show DJe a producenta Olivera Cheslera známějšího pod přezdívkou The Horrorist. Právě při něm dostal nápad používat u své tvorby vlastní texty a vyjadřovat v nich své názory a hněv na stav, v jakém se současný svět nachází. Při těchto vystoupeních se dostal do kontaktu s takovými průkopníky jako jsou Lenny Dee nebo Marc Acardipane, od kterých se zároveň naučil základy studiové produkce.



První sólo release pod názvem Make Them Suffer vydal na new yorkském hardcore labelu Apocalypse Recordings v roce 2005 (skladbu Smash the system hned použil na své kompilaci Darkcore 9 i italský DJ a producent Unexist). Na dvou následujících deskách spolupracoval s irsko-německým seskupením Lowtek. Svůj pravý zvuk a unikátní styl mohl naplno rozvinout po zahájení spolupráce s labelem Industrial strenght Records, který v roce 2004 založil již zmíněný Lenny Dee a nizozemská hardcorové legenda DJ Promo. Zde vydal své dosud nejúspěšnější EP Last Caress, Life Blood Pain Death, The Future Disease a Blood On Fire.



Kromě skvělých tracků nelze nezmínit remixy, o které se mu postarali známý industrialový mág Tymon a německý hardtechno producent Waldhaus. Při pomyšlení na jeho nejslavnější počiny nesmíme zapomenout ani na Unexista. V kooperaci s ním vznikly nezapomenutelné tracky Fuck the System nebo Anarchy In The UK. Co se týče zemí, ve kterých Satronica vystoupil, kromě "domácích" výstupů v USA a Kanadě vzpomeňme Rusko, Švýcarsko, Velkou Británii, Německo, Španělsko a samozřejmě Nizozemsko.

Už 20. dubna 2012 vám v Šale v Metroklubu Satronica předvede takovou show, na kterou jen tak brzy nezapomenete. O support se mu postará Rob2Speed, Enhancer, Hogar, B.P.M., Mojos a Heavy Noizes. Kdo můžete, vyrazte! Bude to určitě stát za to!

Trailer akce:


Aktuální set: http://www41.zippyshare.com/v/2750573/file.html
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DARKRAISER 1

Pátek 20. 4. 2012
Vstup: 8 EUR
Vystupují:
Satronica /USA/ Rob2Speed Enhancer Hogar B.P.M. Mojos Heavy Noizes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika