Porter Robinson poprvé v Praze

Porter Robinson poprvé v Praze

30. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je mu jen 19 a už vyráží na světové turné. Tento rok bude pro severokalifornského rodáka a stále jasnější hvězdu Portera Robinsona jistě parádní. Dj a producent elektronické hudby vystoupí na mnoha hudebních festivalech a koncertech, např. v Miami, Mexiku, na Kostarice, v Austrálii, Velké Británii a také v České republice. Jeho pražskou zastávkou je prvního června právě Yes klub.
Nedávno vydal Robinson své debutové EP Spitfire. Okamžitě jej čekal raketový nástup na mezinárodní elektronickou taneční scénu. Robinson, uchvacující fanoušky svými schopnostmi šikovně namixovat žánry ve svůj jedinečný zvuk, chytlavý, jasně definovaný. Právě v září 2011 předvedl Robinson své umění skrze toto nové, rozšířené EP Spitfire s 11ti skladbami, které pokrývají jak nálady elektro-house, dubstepu, moombahtonu a dokonce i trance, a které obsahují remixy od Knife Party, Downlink, SkisM, Kill the Noise a Mikkas.

EP bylo vydáno skrze partnerství se Skrillexovým OWSLA projektem, se kterýmž Robinson vystupoval v roce 2011. Skrillex, dlouhodobě udiven neúnavnou pracovitostí a schopností učarovat davu, jakými Robinson disponuje, se rozhodl najmout Robinsona do svého vydavatelství OWSLA – a tak se Spitfire stal také vůbec prvním EP, které label vydal. Robinson remixoval dokonce i Lady Gaga, a v minulosti vystupoval např. s umělci jako jsou Tiesto, Deadmau5, Afrojack, Moby, A-Trak a Dada Life, a jak již bylo zmíněno, v pátek 1. června vystoupí v pražském klubu YES!

Facebook event



LINE UP:

22h-23h: Wwera
23h-00h: Kluba
00h-1h: Acustic Terrorist
1-2h30: Porter Robinson
2h30-4h: Kid Reverse vs Duch
4h-5h30: Sebish vs Vulcanik
5h30-6h30: Babylon rocker

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PORTER ROBINSON

Pátek 1. 6. 2012
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Porter Robinson
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika