FX Bounce! - hip hop v Radosti FX

FX Bounce! - hip hop v Radosti FX

21. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hip Hop & RnB čtvrtky v pražské Radosti FX jsou poslední dobou hodně v kurzu - neméně oblíbené jako např. čtvrteční house party v Duplexu. . Tento čtvrtek se lidem se svými sety představí jeden z rezidentů FX Bounce! – DJ Kwé.
Hip Hop & RnB čtvrtky v pražské Radosti FX jsou poslední dobou hodně v kurzu - neméně oblíbené jako např. čtvrteční house party v Duplexu. Za více než půlroční existenci čtvrtečních FX Bounce! nocí v klubu Radost FX si tahle noc získala spoustu pravidelných návštěvníků a poslední dobou se v klubu každý čtvrtek schází zhruba 400 lidí. Tento čtvrtek se lidem se svými sety představí jeden z rezidentů FX Bounce! – DJ Kwé, který po svém nedávném odchodu z Bbarák Hip Hop Magu začal tvrdě dřít na svých skillz a plánuje v nejbližší době vypustit do oběhu vlastní mixtape. Dalším, kdo se tento čtvrtek v Radosti představí je brněnský DJ Maztah, člen deejayského teamu Illuzionists a dvorní deejay MCho Tafroba, jeho party sety jsou plné energie a novinek, nevěříte? Zkuste se přijít sami přesvědčit a věřte, že nezůstanete jen u kejvání hlavy v rohu. Jako speciální host se tento čtvrtek 23. března v rámci FX Bounce! představí DJ WICH - čerstvý držitel ceny v kategorii „DJ ROKU“, kterou získal při nedávném udílení hudebních cen Žebřík 2005 v Plzni. Wich momentálně dokončuje nové album Indy&Wich a též dělá spoustu beatů pro ostatní české a slovenské interprety. I přesto si najde čas na klasickej party deejaying v kterém vždy vynikal. Již tento čtvrtek! Start úderem 22:00 a jede se až do rána.

fx bounce

Jinak pro dokreslení jinak skvělé atmosféry v klubu budou opět v pohotovosti všechny plazma videoprojekce, na kterých bude tentokrát představen oficiální záznam z posledního mistrovství světa v breakdance – International Battle Of The Year 2005. Pro více informací kontroluj oficiální website www.fxbounce.com a dodáváme, že vstup do klubu je od 18ti let! Dívky mají vstup po celou noc zdarma a kluci za kilo.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika