Speciální vydání noci Clash! a Bounce!Bounce!

Speciální vydání noci Clash! a Bounce!Bounce!

15. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na konci dubna čeká Chapeau Rouge neskutečná electro dubstep bitva. Na jedné straně nekorunovaní italští králové trashelectra Cyberpunkers, kteří přijedou do Prahy v rámci svého světového turné představit EP Epic. Proti nim nesmlouvavý ruský kulometčík dj Antention se svým čerstvým dubstepovým singlem Take My Gun.
Skvadru zahraničních hostů doplní francouzský propagátor boje lucha libre s poglitrovanými náloketníky PRO7. Domovinu budou bránit rezidentní The Fakes, Bounce!Bounce! a Dubsteblog djs.



CYBERPUNKERS. Milánští Cyberpunkers patří do vlny maskovaných severoitalských DJs jako The Bloody Beetroots, Belzebass nebo Pelussje, kteří svým ostrým zvukem a strhujícím živým vystoupením definovali žánr trashelectro. Všichni vycházejí z tvrdé kytarové hudby a na tvářích mají masky.

Cyberpunkers vznikli v roce 2006. Dva mladí kluci se tehdy rozhodli, že přetaví svojí vášeň pro cyberpunk do hudby. Vybavili se airsoftovými helmami, dvojnásobným počtem konzolí než stačí normálním djům, a šli na věc.

Mají za sebou pět singlů a EP, pecka Fuck the System se stala hymnou loňského roku. V únoru 2012 vydali zatím poslední EP s názvem Epic.

DJ ANTENTION. Kdo dělá nejtvrdší electro na planetě? Rusové. A zejména pak rodák z modrvinské pevnosti Saransku. S hudbou se nikdy moc nepáral. „Studoval jsem piano, ale pak se mi začaly líbit holky,“ říká DJ Antention, v jehož provedení má electro i dubstep výrazně tvrdou notu. Stylizace do nebojácného východňáckého vojáka Antentionovi vychází výborně – u komiksově agresivních pecek jako Weapon of War, Rapid Fire, Drago necháte na parketu duši.

Pro7. Jako kdyby se potkal Iggy Pop a Mr. Oizo. Tohle je lucha libre ve francouzsko-marokánském podání. A stejně, jako nejlepší volnostylaři překvapí své protivníky nečekaným chvatem, Pro7 vás dokáže dostat do varu setem plným neobvyklých přechodů. Od electra k dubstepu, od punku k disku.

THE FAKES. Od indie k dubstepu a dál, The Fakes pro vás v Praze už pár let vybírají to nejčerstvější, co lze hrát. Jejich nejnovější pecka The Fakes + Johana Švarcová: 17 B (Mňága & Žďorp cover) právě vyšla na kolekci Mňága & Žďorp.

BOUNCE!BOUNCE! Kay a Tuzex ze Sunshine jsou v Chapeau se svou tvrdou nocí Bounce!Bounce! jako doma a vždycky mají plno.

Vyhraj vstupy na Clash! a Bounce!Bounce!

O co hrajeme:
2x1 vstup

Otázka: Jak se jmenuje poslední EP milánských Cyberpunkers?

Váš tip:
Tragic
Epic
Magic


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 26. 4. 2012

Facebook event

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH! + BOUNCE! BOUNCE!

Pátek 27. 4. 2012
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
CYBERPUNKERS (it) & DJ Antention (ru)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika