Dave Clark na červnové Apokalypse

Dave Clark na červnové Apokalypse

22. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé červnový díl brněnské halovky dali podtitul Gold Edition. Po sloučení se s party Imperium vznikají Apokalypse nové a možnosti vozit Dje a producenty, jejichž honoráře by samotná Apokalypsa zaplatit nikdy nemohla.
Promo: Troufáme si tvrdit, že 30. června se v prostorách Bobycentra odehraje neopakovatelný díl s tím nejlepším, co techno a hartechno scéna v roce 2006 nabízí. Aktuální techno sound bude na prvním místě reprezentovat 38letý mistr mixu a efektů, ďáblův advokát a punker v mnoha podobách, Dj, který Apokalypsu v roce 2003 okamžitě katapultoval do nejvíce navštěvované indoor party v České Republice. Je jím anglický techno ambasador s oblibou v kouření doutníků a dráždění těch nejrychlejších aut, který je v neposlední řadě synovec známého spisovatele a cestovatele Arthura C. Clarka. Velmi uznávaný remixér a producent, Dj s kamennou tváří a s tím největším odhodláním publikum šokovat svým umem – pan DAVE CLARKE.

Různorodost Apokalypsy nezná meze a zde je náš další důkaz. Minulý headliner Uroš Umek je asi nejlepší „warm up Dj“ pro další výraznou postavu naší Gold Edition. O trochu rychlejší techno a elektro experimentátor má po Umekovi připravenou půdu dokonale. Jeho věrný spolupracovník, kamarád, Dj který sklízí úspěch po celém světě, producent jehož desky zná každý, kdo se elektronické hudbě alespoň trochu věnuje a nebo zná desky vydané na labelu Carla Coxe. Majitel značky Recycled Loops a Earresistible, slovinský rodák s temperamentní krví – VALENTINO KANZYANI.

A to jsme teprve na začátku. Jak již je známo, Apokalypsa má i své choutky na rychlejší a zběsilejší jízdu, kterou tentokrát dokonale připraví první hardtechno-live vystoupení v Čr, a vůbec nejlépe znějící hardtechno live projekt v Německu. Hlavní mozek rodiny Roberta Natuse a Vipera XXL, jméno jehož podpis najdete na 80% hardtechno vinylech, věrný spolupracovník Svena Wittekinda a Franka Kvitty, který svým nevhodně-impulzivním chování připomíná spíš přívržence satanovy církve, pan producent a showman – ARKUS P. LIVE! A aby toho nebylo málo, máme pro vás další NEJ. A to hned 2x. V této sestavě se poprvé v České republice odprezentuje asi nejmladší hartechno producent, jehož tracky jsou často doplňovány zvuky z porna a autentických nářků, Dj hrající od svých 14ti let, který o tři roky později vyhrál titul „největší objev roku“ v Dj kontestu v Munsteru, favorit Andrease Kremera, majitel labelu TekkTribe, Distorted a Free Vision. DJ, který je tak ještě trochu „bláznivé dítě“, ovšem s citem profesionála, který Vás garantovaně „rozseká“, mladý, schopný a ještě bez morálních zásad - TOBIAS LÜKE alias O.B.I.

A je tu další nej – první společné vystoupení těch nejpovolanějších ze slovenské techno komunity, výteční a po světě uznávaní producenti za jedním mixem – SLOVAKIA MURDER BOYS alias TOKY vs. DALO vs. BOSS. Celou tuhle sestavu na hlavním podiu doplní rezidenti DJ JERRY, MISA SALACOVA, liberecký střelec kvalitního techno-breaku SPYRO, velmi opomíjená Djská a producentská osobnost PAUL HAWK a tech-progressivní BB MIKE.

Pod záštitou Sound of Ibiza crew se můžete nechat oddat trance a progressive tónům na Oxy Impulsive stagei. Hlavním lákadlem se stane remixer tracků od Armin Van Buurena, Kyau vs. Albert , Binari Finari, Above&Beyond, jehož desky hrají DJs jako Paul Van Dyk, Ferry Corsten či Tiesto. Východoněmecký umělec, který se řadí mezi 100 nejlepších DJs planety, účastník a bavič na Love Parade v Mexiku a Acapulcu, člen uskupení Euphonic, člověk, který už jednou dokázal vytvořit skvělou atmosféru právě na Sound of Ibiza – pan RONSKI SPEED.

Sekundovat mu bude MICHAEL C, který se právem řadí mezi nejoblíbenější české DJe a stal se stálící a propagátorem trance-progressivu u nás. Neméně lákavé vystoupení předvede DJ MAASKOT, člen ComUNIQUEation teamu, jehož styl se pohybuje na rozhraní uplifting tranceu a progressive. Svůj styl a hudební cítění měl možnost prezentovat na akcích s takovými velikány hudební scény, jakými jsou Judge Jules či Niklas Harding. Zbytek lineupu doplní zlínský JET FEVER, objev posledních měsíců a zástupce Sound of Ibiza DJ TYPHONE a DJ LEVIS ze stáje technisco.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika