Dubnový Come In již v sobotu

Dubnový Come In již v sobotu

18. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na 21. dubna pro vás máme nachystaný další příděl novinek, k rozšíření vašich obzorů na poli taneční scény, v podobě tanečního večírku s rodinným názvem Come In. Všímavější z Vás jistě vypozorovali, že na každém dílu představujeme minimalně jednoho hosta, který si odbývá hradeckou premiéru.
Ani tentokrát tomu nebude jinak - jsme velice rádi, že Vám můžeme představit dj, který si říká Deivis. Jak jsme se dozvěděli, začal s poslechem elektronické hudby na střední škole, ale bod zlomu nastal kolem 1997, kdy navštívil první parties. I když se kolem hudby pohyboval neustále, první počin se mu podařil v roce 2005. Tehdy započala šňůra akcí s názvem Sound of Ibiza, respektive E-MOTION. Tato se stala velmi známou a stala se jednou z nejoblíbenějších tranceových akcí v České Republilce - dokonce se umístila mezi 5ti nejoblíbenějšími klubovkami. V roce 2007 se událost přemístila do Brněnské Flédy. Následoval posun E-MOTIONu pod patronát agentury LevelB a Deivis se stal hlavním a jediným managerem této party. Asi si připadal stále nevytížený, a tak si začátkem roku 2008 začíná pohrávat s mixováním vlastních setů. Zhruba po roce nabírání zkušeností spouštějí společně se Shalou projekt "Connected Everything" - charakteristickým rysem je zejména maximální využívání elektronických "mašinek" a zapojování více, až 5ti, djs najednou. Téměř okamžitě vycítili potenciál ukrývající se v tomto seskupení a tak rozjíždějí speciální MIDI stage na E-MOTION večerech,MIDI Special nebo dokonce na českém Creamfields. Stává se rezidentem parties MIDI a COONK včetně účinkování v uskupení Connected Everything. Rok 2010 je ve znamení zrodu nové klubové noci Coonk a změny jeho působení ve smyslu přestupu do stáje agentury MAGNETT. O rok později se stává produkčním brněnské taneční stálice klubu Perpetuum . Od letošního roku ho zastupuje exkluzivně seskupení kolem LOVE projektu. Shlédl se ve stylech jako jsou deep-house a tech-house, nicméně můžeme čekat i minimálové deep techno, takže máme opět zaděláno na pořádný nášup brněnských melodií v profesionálním podání dje Deivise!

Druhým o něco mladším, ale o to progresivnějším hostem dj s nickem Naabish. Komu to nic neříká, nevěšte hlavu - zde je bližší info. Vlastním jménem Pavel Nábělek, ve věku 24 let se naplno věnuje aktivitám spojených s taneční scénou, je to zejména samotné mixování setů, dále však i producentským činnostem a všeho kolem kulturních záležitostí. S hraním začínal v roce 2008, jeho doménou styly mezi technem přes tech-house až po klasický house. Dle vlastních slov jsou jeho sety typické svým "nápaditým emocionálním mixem oděným do moderního zvuku" založeného zejména na německé produkci. Důležitým faktem je, že v roce 2010 založil podcastovou službu Nakedpodcast, jenž v sobě snoubí komplexní vzorec pro integraci lidí, prostředí, vnímání hudby a grafiky včetně prostředí a nálady do jednoho celku. V tomto nadčasovém pojetí své činnosti se snaží o vytvoření určité skupiny lidí, která sdílí tuto myšlenku. Zde se musíme otevřeně přihlásit, protože jak se píše v našem "úvodním slovu", které bylo námi prezentováno na FB , jsme za jedno v tom, že současná situaci v ČR na poli opravdové taneční scény je velice roztroušená, ne-li přímo zaostalá a stagnující... Proto si přijďte poslechnout i toho borce a druhého hosta, který zde vystupuje poprvé.

Závěrem jen přidáme dvě jména, která patří ke Come In. Prvním domácím je dj Kokino. Ten nám předvede své melodie a vokály, které osloví všechny příznivce jemnějších mixů a vlnitých pohybů. Zde můžeme očekávat tech-house až house s výstřely do nefalšovaného techna. Zásadním stavebním kamenem, který je vložen do základu a byl poklepán před prvním večerem, je nezaměnitelný hradecký mašinkář dj Segment. U něho máme jistotu zvuku, který uslyšíte nejen přes bubínek ušní, ale pocítíte i dutinou břišní, protože jeho hraní je na rozhraní lehkého zranění, z prostého poslouchání natož pak tancování ... tak hustou polévku Vám navaří a kdo mi nevěří ... ať se přijde sám přesvědčit. Jako vždy se vše odehraje v klubu Station bar v Hradci Králové. Je to jedno z mála míst, kde stále dostanete za málo peněz hodně muziky!

Facebook

Dodal: Vladimír Špáta
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COME IN

Sobota 21. 4. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Deivis, Naabish, Kokino, Segment
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mentseg
20. 04. 2012 | 09:44:15
+0 | -0
"nezaměnitelný hradecký mašinkář" masinkar co nikdy nevidel masinku - kontroler a mix ma bejt nejaka specialita v dnesni dobe ?
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika